co do prezentów to ja jeszcze nie wiem

jakoś nie mam głowy
mężowi kupie chyba bluzki dwie w tym stylu
Konradowi na Mikołaja kupie zabawkę z Biedronki pociąg albo kręgle
na gwiazdkę moze fontannę piłek
dla Majki jeszcze pomysłów nie mam sprecyzowanych, nie wiem co na mikołaja, moze zabawkę do kąpieli, chyba na gwiazdkę kupie jej laptop taki edukacyjny ona lubi takie zabawki,
jeszcze mam chwilke zeby przemyśleć co kupic Natalii

chyba bielizne bo ona ma z tym problem, ma brzydkie majty
[ Dodano: 16-11-2011, 09:42 ]
a slyszalyscie moze o pomysle zlikwidowania ulg podatkowych na dzieci dla rodzin ponizej 3 dzieci?i becikowego

raz daja raz zabieraja..nigdy nie moze byc dobrze, szkoda ze diet poselskich w ramach oszczednosci chociaz o polowe nie zmniejsza nie?dziady..ja rozumie obcinac wydatki, ale czemu zawsze kosztem nas szaraczkow, a nie sienie
słyszałam
ja to bym wolała zamiast tego becikowego zeby dzieci miały zapewnione lepsze szczepionki w ramach nfz

a nie ten syf co teraz za darmo dają

Polska sto lat za murzynami pod tym wzgledem, wszystkie kraje wycofały te szczepienia starej generacji, ale u nas zeby sie pozbyć chyba tych szczepionek to za darmo je dają w ramach nfz

a jak dziecko ma objawy neurologiczne czy niską wagę urodzeniową to wtedy dopiero mówią ze szczepionkę skojarzoną trzeba dać bo zwykła moze zaszkodzic dziecku, moze nawet powodować autyzm
ja Majki nie mogłam szczepic zwykłymi, musiałam mieć zaswiadczenie od neurologa ze moge zwykłą na własną odpowiedzialnosć

ale pani neurolog absolutnie nie wyraziła zgody na szczepionke z nfz
młodego też szczepie skojarzonymi
[ Dodano: 16-11-2011, 09:46 ]
wogole nabyla nowa umiejetnosc - zbieranie slinki i plucie

i jak sie przy tym cieszy, szczegolnie jak ja do lustra przyprowadze i widzi to co robi, jak sie chichra..i banki robi to sie cieszy na glos
[ Dodano: 16-11-2011, 09:57 ]
Kocura dobry pomysł z tym losowaniem
a sobie pod choinkę kupie torbę nową
cos w tym stylu, co o takiej myślicie ?