Witajcie rozgadane babki!
Asiab kombinezonik przesliczny, ja tez na takie coś poluję, ale na razie nic mi w oczy nie weszło, ale mam jezcze trochę czasu:) zazdroszczę, ze już jesteś po glukozie, ja pewnie dopiero bede miała zleconą we wtorek jak udam się na wizytę do lekarza, no ale cóż poczac, jakoś trzeba bedzie to przełknąc.
Sylwia[b] Ty sie kotku za bardzo stresujesz i chyba dlatego wszystko sie Ciebie czepia, weż sie w garśc dziewczyno! gwarantuję Ci, że wszystko samo sie ułoży :ico_buziaczki_big:
Co do przesądów to powiem Wam, ze ja też kiedys w nie nie wierzyłam, aż do momentu narodzin mojego synka. Jak byłam w ciązy to chiałam sobie szybko przeprasowac jakiś ciuszek, ubrana w majtki:) i niezgrabnie dotknełam żelazkiem nogi, na udzie został mi taki slad w kształcie trójkąta, jak czubek żelazka i wyobrażcie sobie że mój syn, ma ten ślad, taką myszkę, w tym samym miejscu i tego własnie kształtu, mi to z czasem zniknęło, a jemu zostanie do końca życia. Więc chyba coś w tym jest:(
Serniczka- moje dzieci maja obecnie 12 i 10 lat, wiec to już młodziez:) przynajmniej tak o sobie myslą:)
[/b]
[ Dodano: 16-11-2011, 13:50 ]
Myszka, ten ból głowy to chyba od Ciebie na mnie przeszedł, od dwóch dni nie mogę sobie z nim poradzić;(
[ Dodano: 16-11-2011, 13:53 ]
Dzwoneczek- widze, ze szefowa okazała ludzką twarz, zmykaj dziewczyno na zasłużony urlopik i odpoczywaj;)