Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

16 lis 2011, 16:44

Mad brzus super i maly sie wydaje na tym zdjeciu

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2011, 16:47

i maly sie wydaje na tym zdjeciu
Sweterek dość napięty pomiędzy biustem, a brzuchem więc aż tak nie widać :-)

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2011, 17:51

Mad., brzusio super :) i wcale nie wygląda na taki duży
a Zuzia śliczna dziewczynka
Aga26 ja też mam "to" dziwne uczucie :ico_noniewiem:
Kaja :ico_zly: co za lekarz
Beatka78, no no spory brzuszek miałaś poprzednio

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

16 lis 2011, 18:03

Ufff to widzę że nie jestem sama :ico_sorki: właśnie nie pamiętam czy przy Emilce też tak miałam dlatego wolałam się upewnić :-)

Mad., bardzo fajny brzuszek i wcale nie wygląda na te 125 cm :ico_brawa_01:
Kaja to ciekawa jestem jak wygląda wg tego lekarza kobieta z zagrożoną ciążą :ico_noniewiem: ale masz to już za sobą a to najważniejsze :ico_oczko:

Przyszły mi dzisiaj kolejne buciki małego :-D
A właśnie dziewczyny które już mają dzieciaczki. Co planujecie kupić swoim maluchom pod choinkę?? Bo ja nie mam pomysłu kompetnie a chciałabym już to mieć z głowy :ico_noniewiem: a swoim mężczyznom co kupujecie??

Idę się ogarnąć bo umówiłam się z koleżanką na ploty :-D

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lis 2011, 18:07

do WC latam bardzo często :ico_olaboga:
ja w nocy to tylko raz a w dzień to w zasadzie nie przejdę obojętnie obok wc musze tam poprostu zajść i już :ico_smiechbig: albo jak Igor sika to ja też zazwyczaj wtedy muszę też
Co planujecie kupić swoim maluchom pod choinkę?? Bo ja nie mam pomysłu kompetnie a chciałabym już to mieć z głowy :ico_noniewiem: a swoim mężczyznom co kupujecie??
maluchom które już mamy czy tym w brzuszku ??
bo jeśli tym które już mamy to ja właśnie czekam na kuriera (bedzie dziś ew jutro) z takim oto prezentem dla Igora
Obrazek
a R. prezent juz dostał radio do samochodu dokupię mu tylko jakieś perfumy i bedzie z głowy :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2011, 18:35

ja nie wiem co w tym roku z prezentami :ico_olaboga: mojemu M stawkę i godziny obcięli ,bo firma ma kłopoty .Już w tym miesiącu będzie krucho z kaską bo po opłatach itp. tyle co na jedzenie zostało :ico_noniewiem: a ja dla Lenki prawie nic nie mam :ico_placzek:

U mnie jeszcze taki problem ,że co roku wszystkim dzieciaczkom w rodzinie się kupuje a u mnie razem z moimi jest 11 :ico_olaboga: ale moje siostry zrozumieją jak ich dzieciaczkom nic nie kupię ew. dam po czekoladzie ,ale u męża niestety już tak fajnie nie jest :ico_zly:
ale coś wymyśle :ico_sorki:

Agaco do tego parcia to też od niedawna tak mam :ico_noniewiem:

Mad. :ico_brawa_01: fajny brzusio

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2011, 18:45

Gabimój mąz ma własnie chrześniaka 8lat i jest jedynakiem ,wszystko ma i to z górnej pułki :ico_olaboga: zwykły prezent najczęściej mało go cieszy chociaż w tamtym roku miał hopla na punkcie Spidermana i dostał od nas pościel i szlafrok i był wniebowzięty.

mój M kazał sobie w tym roku kupi uwaga uwaga NOWE KAPCIE :ico_haha_01: bo mu się stare spsiuły :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2011, 18:58

Albo mi sie wydaje, albo dziewczynce jakos łatwiej cos kupic.
ja mam takie samo wrażenie

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 lis 2011, 19:06

Ja na razie nie myślę o prezentach bo w tym roku chyba ich nie będzie :(. Mąż zmienia prace i miał iść do nowej od wtorku bo niby wszystko było załatwione, zwolnil się ze starej pracy w trybie natychmiastowym. A teraz wszystko się przedłuża i chyba pójdzie dopiero od przyszłego wtorku może środy.
Mam takiego nerwa bo nie dość, że święta to jeszcze dla Laury sporo nam brakuje a będziemy co najmniej tydzień w plecy jak mój mąż w domu siedzi. W grudniu będzie kiepsko z kasą.

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lis 2011, 19:12

szyszeczka, widzę ze to tak jak u mnie :/

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”