gastrotuss babyizuś_85 możesz mi przypomnieć nazwę syropu na ulewanie? Bo normalnie moje dziecko wszystko co zje stopniowo wylewa z siebie aż do następnego karmienia, już ręce załamuje
nie, nie jest obowiązkowe, robi się je gdy jest ku temu jakieś wskazanie np. podejrzenie napięcia mięśniowego, nieprawidłowe ciemiączko itpPiszecie o usg główki .Czy to jest obowiązkowe ? Kiedy to się robi ?Bo mnie nikt o czymś takim nie mówił że mam zrobić.
trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, terminy badań na nfz to jakaś masakratakze znow niepewnosc do poniedzialku
No to oby juz przeszly calkowiciewidzę że kolki powoli odpuszczają
Wiesz co, nie powinno sie smarowac ale jak wychodzisz na mroz to lepiej posmaruj zeby mu sie buzia nie odmrozila, a jak wrocisz do domku to przemyj Malej buzie i tyle, powinno byc dobrzeA co do tych potówek to jeśli ma na buzi to ok będę przemywać wodą przegotowaną ale jak idzie na pole to mam ją tłustym kremem smarować?
a tak na powaznie - slyszalam o czyms takim, ze kobiety ktore maja duzo mleka oddaja dla tych, ktorym brakuje, ale nie mam pojecia gdzie to zbierajamoze sprzedam mleko na allegro hihi niech kasa nie wsiąka w tapczan
a jaka karuzele?Ja za chwilkę zamówię ten bujaczek a w następnym tyg karuzelę.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości