dawno nic nie slyszalysmy o tosi, katelajdce nie?
wogole dziewczyny czemu sie tak rzadko pojawiacie?
malo nas zostalo, a gdzie zirafka, beti, malinka? strasznie sie wykruszylo..dawno nic nie slyszalysmy o tosi, katelajdce nie?
wogole dziewczyny czemu sie tak rzadko pojawiacie?
u nas to samo, wczoraj zostawilam ja na plecach i poszlam do łazienki , przychodze a ona przewrócona na brzuszku, jedna ręka dobrze ułozona a druga wykrzywiona a ona cała czerwona bo przez tą rękę nie mogła sobie głowy do góry podnieść i oddychała tak cięzko bo nie bardzo miała jak zaczerpnąc powietrzaLiwka juz przekreca sie z plecków na brzuszek,
no mój też lubi gdy mu śpiewam, a potem jak już zasypia to robi: "aaaa aaaa aaaa" hehe to jest niesamowitea gadac tez uwielbia i jak jej spiewam
grunt że Kalinka zostanie z tatusiem a nie z nianią. A może tatuś się rozkręci jak będzie musiał i zacznie dawać z siebie więcej zajmując się córciąoj przykro mi bedzie wrocic do pracy, A. nie ma az takiego zapalu zeby ja zabawiac
to cudowna wiadomość. Bardzo się cieszę. Jak będziesz miała z nią kontakt to pozdrów ją serdecznie i powiedz, żeby wpadła czasem na forumDzoewczynki, ja tylko z wieścią, że Tosia nasza jest już w domciu z Julciem. Wczoraj zjechali z Warszawy- są wszyscy w komplecie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość