Hejka Laski
Dziś czytam Was praktycznie cały dzień z doskoku, Wiki dalej marudna, ale już się wyjaśniło o co chodzi. Piątki jej wychodzą, jedna już się przebiła i blisko jest kolejna. Oby szybko poszło
Za bardzo nie pamiętam co komu odpisać.
Wszystkie maty fajne, ja mam dokładnie tą co koleżanka
Agus, Wiki ją uwielbiała, a Mały na razie specjalnie zainteresowany nie jest
nie bede sie "odrywać' po raz kolejny na macierzyństwo za 5 czy 6 lat
ja też się m.in. tym kierowałam, bo jednak pracodawcy nie są zachwyceni takimi przerwami w pracy
Kocura Bura, fajny ten stojak
Mój pierwszy poród tez do krótkich nie należał (21 godz.), ale jakoś tak po wszystkim miałam wrażenie, że nie było najgorzej. Teraz z Piotrkiem jakoś gorzej było, krócej co prawda, ale sam finał był cięższy, do tego panikowałam
Pati85, współczuję nocek
[ Dodano: 19-11-2011, 18:06 ]
pisałyście o chudnięciu... ja przytyłam

już mi się nawet ważyć nie chce. Mąż rozłoży jutro orbitreka i zaczynam trening

Do ślubów muszę wyglądać dobrze:-D he he

w czerwcu będę świadkową u siostry, a w sierpniu mój brat się chajta, Trochę czasu jest, chyba już kupię sobie jakąś seksi sukienkę mniejszą o rozmiar, albo lepiej dwa rozmiary
[ Dodano: 19-11-2011, 18:15 ]
Dokarmianiem nie ma się co przejmować, nic złego się dziecku nie robi. Ja Wikę też dokarmiałam i szybko sztucznego było więcej niż piersi, teraz się zawzięłam i się udaje, ale w czwartym miesiącu mam zamiar na noc zacząć kaszkę ryżową robić, być może na moim mleku, jeszcze zobaczę. Wszystko zależy od tego czy wytrzymam na diecie przy tej alergii Piotrusia