Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lis 2011, 23:16

Ika bardzo ladnie mala przybiera i wcale nie taka drobinka
bo wydaje mi sie ze podobnie jak Gabi Lilianka przybiera
i z tej tabeli wzrostu wychodzi ze mala bedzie wazyc 2800 - 3000
wydaje mi sie calkiem dobrze
sama bym chciala takie male dzieci rodzic
a moja juz teraz pewnie wazy z 2500
nic sie nie mart, wazne ze mala ladnie przybiera
Dzięki wielkie tego mi trzeba było :ico_buziaczki_big:
Stawiam tak przy okazji za 100 dni do końca :ico_tort: :ico_tort:
Mad nie wiedzialam ze ona sama jest
ja też nie wiedziałam :ico_sorki: :ico_sorki: a ten niby tatuś to po prostu fi..ut :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2011, 08:09

Już powoli się szykuje o 8:30 będę miała ta amniopunkcję :ico_placzek: trzymajcie mocno kciuki :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2011, 08:46

Hej dziewczyny stawiam :ico_kawa:

Ika trzymam mocno mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&& i będzie dobrze zobaczysz

Mad współczuję szwagierce i wierzę że jej ciężko mi było cholernie ciężko jak leżałam w szpitalu a i tak nie mogłam do Magdy iść bo była na zamkniętym oddziale najgorsze jest to że szwagierka nie ma wsparcia ze strony męża a Tobie bardziej teraz spokój jest potrzebny ale trzymam kciuki za Zuzię żeby szybko wróciła do domu

Moja Olka dzis już poszła do szkoły biedulka nie mogła się już doczekać kiedy się weekend skonczy i będzie mogła do szkoły iść :ico_haha_01: :ico_haha_01: a ja durna leżę i oglądam Franklina :ico_puknij: :ico_puknij: jakoś zawsze bardzo lubiłam tą bajkę :-D :-D

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

21 lis 2011, 09:03

część

,
Ika
trzymam mocno &&

Mad dasz radę jeszcze troszkę i daj znać co u tego ortopedy :ico_sorki:

Mi sie Maja rozłożyła :ico_placzek: w sobotę się zaczęło jakimś zapaleniem spojówek a dziś od 4 rano wymioty :ico_placzek: Na razie nawet do lekarza nie mam jak z nią jechać ,dopiero popołudniu jak mąż wróci z pracy. Najgorsze jest to ,że moja mam wczoraj jak dzwoniła to wypominała ,że w mieście jest plaga chorób zakaźnych ,odry, szkarlatyny itp. I aż się teraz boję ,żeby do mnie się coś nie przyplątało. Mama nadzieje ,ze u Mai to tylko jakiś wirus :ico_sorki: juz mnie głowa od tego boli :ico_olaboga:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2011, 09:24

Beatka78, rodzice nie pomogą. Tata nie żyje, a mama woli %%%.

Dzięki dziewczyny za zrozumienie. Pogubiłam się w swoich emocjach i odczuciach. Wczoraj miałam kryzys i apogeum wszystkiego. Pękło we mnie coś. Efektem dzisiaj popuchnięte całe oczy i nienajlepsza kondycja fizyczna. Całe szczęście spotykam się ze znajomymi dziś i się oderwę o tego. Szkoda tylko, że mój D. wróci dopiero we wtorek. Eh.

Zaraz się zbieram do lekarza, ciekawe czy zleci mi RTG. Bardzo chcę by mi się z tą kością nic nie działo, bym mogła naturalnie rodzić :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

21 lis 2011, 11:58

Ika zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze badanie,
pewnie juz jestes po
i za 100 dni :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01:

Mad to naprawde nieciekawie ma dziewczyna
bardzo mi jej szkoda
ale mysle ze jak juz Zuzia bedzie z nia to pozbiera sie
i pokaze jeszcze jaka jest silna

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2011, 12:04

hej :ico_ciezarowka:
nie zaglądałam bo choroba mnie rozłożyła piję syrop prenalen jem czosnek a poprawy żadnej
od tego kaszlu to już mnie w klatce piersiowej boli :ico_olaboga:
wczoraj byliśmy na usg całą rodzinką :-D
Amelka waży 1834g w 32tyg (Igi w 31 tyg ważył 1700g)hmm...
wszystkie narządy w normie :)
ładnie pokazała swoją pipulke na samym początku badania
a buźkę zakrywała tak rączkami ze tylko usteczka i nosek były widoczne :ico_haha_01:
łożysko w normie wody płodowe również :ico_sorki:
Ika trzymamy kciuki &&
Mad., rozumiem Twoją postawę bo zamiast odpoczywac i przygotowywać się do porodu i spotkania z córcią stresujesz się

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 lis 2011, 12:51

Ika napisała- że już po padaniu, badanie wstrętne a teraz leży i wszystko ja boli. A wyniki niestety dopiero za 3 tyg

A my wierzymy że wyniki będa dobre &&&&&

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 lis 2011, 13:06

Ja po wizycie u ortopedy. Po dotykał mnie, tak ucisnął ta kość, że niemal łzy mi w oczach z bólu stanęły. Po rozszerzał nogi sprawdzając chyba czy dam radę przy porodzie. Powiedział, że to normalne że przed porodem, a szczególnie na końcu miednica się rozluźnia i wszystko tam ustawia się do dnia porodu. Nie mam przeciwwskazań do naturalnego porodu. RTG mi nie zlecił, bo mam przeciwwskazanie - zaawansowana ciąża. powiedział, że gdyby po porodzie coś się działo mam przyjść i wtedy zleci RTG. Dodał, że mam się skupić teraz na rozwiązaniu i nie martwić :-)

Babeczka z rejestracji powiedziała też, że spokojnie mogę wykonać usg bioderek małej jak się urodzi i nie gonić się po innych przychodniach :-) Dobrze wiedzieć.

Szwagierka pojechała z kuzynka do Zabrza, do małej... a ja mam chwilę wytchnienia. Popołudniu babskie ploty.

Ika, trzymam kciuki za dobre wyniki &&&

[ Dodano: 21-11-2011, 12:07 ]
To dziecko już ponad 2kg waży na tym etapie ciąży ? łoooo :-) ciekawe ile moja Martynka waży...

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

21 lis 2011, 13:45

cześć dziewczyny :(
mam doła, mój mąż został bez pracy.
Był dzisiaj w tej firmie w której miał obiecaną pracę i powiedzieli mu, że zatrudnienia są wstrzymane do odwołania. dzwonił do szefowej z pracy z ktorej się zwolnił i ona już zatrudniła kogoś na jego miejsce i nie ma szans żeby wrócić.
Cały dzień siedzę i płaczę i trzęsę się cała, nie potrafię się uspokoić. Na dodatek mało czuję ruchy małej już nie wiem czy z nerwów bo przez ostatni miesiąc mam samą nerwówkę czy coś nie tak z małą

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”