Hej
Wróciłam do domu

Jakaś taka trzepnięta jestem ale najważniejsze że w swoim łóżku
Ika zaciskam kciukasy za pozytywne wyniki
Margolcia zdrówka kochana. Zrób sobie na noc mleko z czosnkiem i miodem. Mnie stawia od razu na nogi
Szyszeczka ojej

oby mąż szybko znalazł pracę, a Ty postaraj się nie denerwować
Beatka hihi kluseczka z Hani

Ale Boryś niewiele mniejszy bo dokładnie w tym samym dniu 30t3d ważył 1900

6 grudnia mam ostatnie badanie 4D to zobaczę ile przytył od tego czasu
Mad współczuje Twojej szwagierce, ale wierze w to że wszystko dobrze się skończy
W szpitalu położyli mnie na porodówce więc się naoglądałam dzieciaczków

Boryś został okrzyknięty mega niesfornym dzieciaczkiem

Miałam zlecone KTG 3xdziennie i za każdym razem pierwsze minuty to było poszukiwanie tętna. Jak przyłożyły głowicę z jednej strony to Borys wędrował na drugą stronę brzucha

Na USG podobnie. W chwili przyjęcia na USG miał ułożenie poprzeczne a niespełna godzinę później już był główką w dół. A co do tych bóli to po zrobieniu mi sterty badań (które na szczęście były w normie

) lekarz stwierdził że mały tak fika że obbił mi macicę

Mam najwpradopodoniej siniaka na macicy i jak młody po nim kopie to to powoduje ból. Ale najważniejsze że z młodym wszystko ok
Wczoraj leżałam na KTG na sali porodowej i ze mną leżała kobietka która ma termin na 17 grudnia a jej córa waży już 4200

ma mieć w tym tygodniu cc bo ona duża i dziecię też
Nic idę się wykąpać
[ Dodano: 21-11-2011, 19:15 ]
A co do wagi dzieciaczków to wydaje mi się że tutaj kilka czynników decyduje o niej.
Co do witamin to może i one jakiś wpływ mają ale chyba nie na każde dziecko. Ja zażywałam przy Emilii całą ciążę feminatal i młoda urodziła się z wagą 3900 a koleżanka zażywała te same witaminy i urodziła syna 2650
Jeszcze góra 3 miesiące i nie będziemy musiały zgadywać bo wszystkie będziemy wiedzieć jakie dzieciaczki urodziłyśmy
[ Dodano: 21-11-2011, 20:41 ]
Dziewczyny tak sobie myślę że może już czas zrobić listę co zabrać ze sobą do szpitala??