Nina u nas podobnie, tylko Oli nie ma spuchnietych dziaselek, a przynajmniej nie tak, zeby mozna bylo zauwazyc. W nocy spi normalnie ale w dzien zasypia na godzinke i budzi sie strasznym rykiem, tylko cycek go uspakaja, ja go chyba za rzadko karmie, wczesniej sie martwilam ze malo je, bo jakos nie oproznial cyckow i jadl co 3-4 godziny, a teraz wyczysci wszystko do 'flakow' a za godzine znow ryczy wiec nie myslalam, ze glodny ale przystawilam do cycka i przyssal sie na 15 min porzadnego jedzenia chyba ma jakies skoki apetytu i musze go po prostu czesciej karmic jak tak bedzie jadl to niedlugo bedzie taka klucha a w zeszlym tyg jak tak plakal bardzo to nic nie pomagalo masowanie, ani gryzaki, tylko zel wlasnie wiec sprobuj i mam nadzieje, ze pomoze
Ja, czytam, jaki elibell ćwiczy i ciachem zagryzam
haha jak super ! Oli uwielbia patrzec na siebie w lustrze, usmiecha sie wtedy do siebie caly czasporaz pierwszy przed lustrem zaczela sie soba interesowac, dotykala lustra raczkami i badala i taka zaciekawiona patrzyla na swoj sliniak co tam ma, czemu nie umi tego dotknac i chwycic
No oby jak najwiecej takich nocy u nas tez ladnie bo Oli zasnal o 21 i wstal o 3 a potem o 7 tylko o 7 juz wstal calkiem moj ranny ptaszekTo już trzeci raz tak:d oby coraz więcej takich było
No to lece karmic chyba bo Olis marudzi, oproznil oba cycki rowno 1,5h temu i pewnie znow jest glodny