Inuno, my 2 lata temu do Polski na swieta zjechalismy dla rodziny, chcielismy wspolna wigilie zrobic, a tu moj ojciec nie bedzie z moja matka, kuby matka, kuby ojca na oczy nie chce widziec i jak glupki wigilie w 4 innych miejscach spedzalismy, najezdzilismy sie, kasy kupe wydalismy... w zeszlym roku powiedzielismy, ze mamy gdzies... spedzilismy te swieta sami i to byly najlepsze swieta jakie pamietam... w tym roku mamy takie same plany, tylko, ze moja mama przyjedzie do nas
az na 2 tygodnie
Wydaje mi sie, ze Twoj maz za bardzo sie przejmuje rodzicami-znaczy, wiadomo, ze trzeba sie przejmowac, bo to w koncu rodzice, ale bez przesady...
Wlazł mi do miski z praniem, wstał przy bujaczku i chciał się wdrapać na niego
Polka robi dokladnie to samo
wchodzenie na lezaczek to jeszcze rozumiem, ale czego ona sie do prania pcha?? czy brudne czy mokre, pcha sie do tej miski
ladnie dzisiaj zasnela, ona generalnie kochana jest i grzeczna i zeby jak jej ida to jakos dzielnie to znosi, ale ona jest taka narwana, nie idzie jej upilnowac, ja sie po prostu boje, ze sobie krzywde zrobi, wlasnie to jest straszne, ze wstac potrafi, a usiasc pozniej juz nie bardzo i lece zawsze wrecz slizgiem na ostatnie sekundy reke wystawiam jak w filmach akcji, zeby ja przytrzymac jak leci, dzisiaj sie tak wywinela, chwycilam ja za ramie, malo jej reki nie urwalam, bo tak niefortunnie leciala
ale nie upadla, a ten lepek juz ma taki poobijany
Magda-wiec to jednak refluks? i to widze calkiem powazny
ale z tego sie wyrasta, prawda??
my tak horujemy przez Gabiela przedszkole, ciagle cos przyniesie
na nk wstawilam zebaty usmiech Polki, wstawie jeszcze tu, bo nie mam was wszystkich na nk, czy fb, a zabalkami sie trzeba pochwalic
[ Dodano: 24-11-2011, 20:49 ]
baraqada... uszyj dinozaura
albo smoka
mysle, ze to calkiem wdzieczny temat, bo wiesz ja z tymi twoimi przytulankami jestem na bierzaco
[ Dodano: 24-11-2011, 20:51 ]