któraś była, bo pisała. Ladybird???Była któraś może na filwie "Listy do M"?
[ Dodano: 25-11-2011, 21:41 ]
pękł nam trzeci miesiąc
nie ma to jak matczyna intuicjadobrze że poczekałam bo samo jej wszystko zeszło:)
ja rozbieram, tyle że ja biorę Małego do domu, gdy już nie śpito rozbieracie dzieci i one dalej śpią ?
nie, jeśli się wyeliminuje alergen z diety, z czasem objawy ustępują, bądź łagodnieją (zwykle w okolicy 2 latek)skaza białkowa to coś groźnego ?
i to już???Ale zleciało, a jeszcze niedawno każda martwiła sie rozwiązaniem:)pękł nam trzeci miesiąc
pecha się ma, niestety nie ma wychodnego:( mąż mi się załatwił, przewiało go gdzies i ledwo się rusza, mam 3 dziecko w domu niestety. Prawdopodobnie korzonki przewiał:( ale spokojnie, nadrobie zaległości. Póki co jest ok ze mną, bo sama myśl, że jednak mogę zrobić kilka rzeczy wprawi mnie w dobry nastrój:) Dobrze, że biletów nie zamówiłam do kina bo by przepadły.elibell opowiadaj jak tam na wychodnym było??
ja synka tylko odpinam lekko i czapke ściągam i śpi jeszcze nawet do 2h, po powrocie ze spacerku:)
ja nie rozbieram, tak jak Ty rozchylam kocyk i kombinezon. A zazwyczaj śpi w czapce. Jak się spoci to po prostu go później przebieram w świeże ciuszki. Ale zazwyczaj przed wyjściem otwieram okno, więc jak wracam do domu to jest jakieś 16-18stopni to raczej się nie zgrzewaszkieletorek napisał/a:
to rozbieracie dzieci i one dalej śpią ?
ja rozbieram, tyle że ja biorę Małego do domu, gdy już nie śpi
mój się jeszcze interesuje i myślę, że spokojnie do pół roku będzie go to bawiło i zajmowało, później już raczej dzieci wolą jak mogą coś wziąć do rączki, do buzi itp. No chyba, że dziecko zasypia przy karuzelce, mój niestety nie potrafi, jak już jest zmęczony, to pokaszluje żeby mu wyłączyć, albo odwraca główkę.Dziewczyny, głównie mamy starszaków. Do jakiego wieku Wasze maluchy interesowały się karuzelami nad łóżeczkiem?
Rany a dopiero pakowałaś się do szpitala, dopiero co martwiłaś się ta cholestelazą czy jakoś tak.pękł nam trzeci miesiąc
O kurde tak długo ? Czyli że krowie mleko tez je prędko nie podam jeśli się potwierdzi że to skaza.nie, jeśli się wyeliminuje alergen z diety, z czasem objawy ustępują, bądź łagodnieją (zwykle w okolicy 2 latek)skaza białkowa to coś groźnego ?
No moja właśnie tez do 2 godz mi śpi po spacerze w domu .A jak ja rozbiorę to się wybudza i marudna jest bo nie pospała sobie jak chciała.szkieletorek ja jak wracam ze spacerku to ją zostawiam tylko zdejmuję czapkę i rozsuwam kombinezon bo jak ją rozbieram to się wybudza a jak tak śpi to nie raz i ze dwie godz po spacerze potrafi jeszcze pospać:) Tylko sprawdzam co jakiś czas czy się nie przegrzewa
No napewno.Dla mnie pewno będzie ciężko bo ja mleko i ser biały uwielbiam .A ostatnio pokochałam inke i piłam nawet 3 dziennie z duża ilością mleka a teraz nie ma .No ale cóż my kobiety nie zrobimy dla naszych dzieci . Jakos dam rade a karmić bardzo chcę piersią więc musi się udać.A to że wołowiny tez nie można to nie wiedziałam.szkieletorek mój Dorian tez ma skaze białkowa i można z tym sobie poradzić
Ja też wstałam o 10 bo mała rano wzięłam do siebie i tak spałyśmy sobie.Hej wszystkim. My dziś późno wstaliśmy gdzieś koło 10 i oczywiście tą szczęśliwą idyllę zniszczyła teściowa
Oj nie ma lekko dziewczyna.Malinka wczoraj do mnie pisała smska, że się pokłóciła ze swoim i spała u swojej mamy.
Moja na razie to nie rusza. U nas za to odwrotnie jak skończę odkurzać to ona się budzi .Przy odkurzaczu mi zasypia najczęściej.No pech mały mi zasnął a ja miałam poodkurzać. Wcześniej mogłam odkurzać przy nim i nic go nie budziło, ale ostatnio jakiś wrażliwszy się zrobił, to nie będę próbować
no teraz cycuchy produkują mleczko "na bieżąco" wiec nie musza być napełnione na pewno czujesz mrowienie na początku karmienia to wtedy sie napełniająA co do karmienia to nie wiem co jest grane ale od wczoraj mam takie flaki cyce , zawsze były bardziej twarde .Chociaż mała chyba się najada i je w takich samych odstępach więc chyba jest dla niej ok.Ale nie chciałabym by mi pokarmu brakowało.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości