NICOLA_1985

25 lis 2011, 11:07

hej
stawiam :ico_tort: za półtorej roku Krystianka :-D
i drugiego :ico_tort: za 4 latka i dwa miesiące Karolki :-D

wisnia wczoraj nie wysłałam bo mam obydwoje dzieci choych i nie miałam ich z kim zostawic a na poczte nie chciałam ich brać bo się coraz bardziej rozkładają, gile po pas i kaszlą, myslałam że dam rade moze dzisiaj wysłac ale mam sporo sprzatania, obiad, lista na zakupy, a jak S. wstanie około 15-16.00 (bo ma na nocki) to ide z nimi do lekarza i nie wiem ile mi to zejdzie bo u lekarza teraz sa duże kolejki...
od poniedziałki S. ma na 18.00 do roboty to zostawie dzieci z nimi i pojde na poczte wysłać, nie gniewaj się ok?? :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2011, 12:14

NICOLA_1985, no co ty nie mam sie za co obrazic. wiem jak to jest i jak ma sie dzieci chore

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2011, 16:06

Witajcie
my mamy tą kuchenkę :-D JUla bardzo lubiła sie nia bawic teraz oczywiście juz jej przeszło
ale za to Bartoszek troche tam pośtura
ale wydaje mi sie ze to z autkami będzie więcej frajdy dawać
ale wiadomo zależy od dziecka czym sie interesuje mój to autka i wszelkiego rodzaju wiertary śrubokręty :ico_haha_01:
:ico_haha_01:
A nie wiem czy pisałam Mój Bartoszek będzie leworęczny :ico_szoking:
je podnosi wszystko lewą ręką tak więc mam lewuska w domu :-D
a babcie tylko mi trója przekładaj mu do prawej ..................................
:ico_olaboga: oszaleć można jak im tłumacze ze on i tak zaraz sobie przekłada do lewej :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
stawiam za półtorej roku Krystianka
i drugiego za 4 latka i dwa miesiące Karolki
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
leci nam ten czas .....leci :-D

Moje tez zagilone Bartoszek wrecz banki z kataru robi ech - dobrze choć ze ładnie daje sciągac kozy
:ico_sorki: :ico_sorki:
teraz sobie spi a Julci tworzy dzieła :-D - Malarka mi rośnie

NICOLA_1985

25 lis 2011, 16:48

A nie wiem czy pisałam Mój Bartoszek będzie leworęczny :ico_szoking:
je podnosi wszystko lewą ręką tak więc mam lewuska w domu :-D
a babcie tylko mi trója przekładaj mu do prawej ..................................
dziecko jeszcze do 5 roku życia ma czas na stwi8erdzenie którą rączką bedzie sie posługiwać także jeszcze się nie przyzwyczajaj do tej myśli.. może mu się odmienić, mój Krystian tez jest na dzisiejszy dzien leworęczny, ale prawa ręką też sobie świetnie radzi..
a co do babc.. to nie słuchaj ich absolutnie, newet jesli dziecko będzie leworęczne to pod żadnym pozorem nie wolno go "oduczać leworęczności!" :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: to tak jakbys na siłę chciała osobę praworęczną przestawić na leworęczność... :ico_noniewiem:
ale Ty to na pewno wszystko wiesz.. :-)

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2011, 17:06

gozdzik, moja mama jest leworeczna i opowiadala jak dziadek ja bil jak robila cos lewa reka i mowil ze wstyd przynosi rodzinie dla mnie to chore. a dzis potrafi zrobic wszystko prawa i lewa reka.
Malarka mi rośnie
zuzia od kilku dni nie opuszcza kredek i bloku
a wlasnie teraz krzyczy na lalke bo nie chce jesc paluszka

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2011, 17:15

NICOLA_1985,
mi to jest obojętne czy będzie prawo czy leworęczny :-D :-D
Zuza wlasnie teraz krzyczy na lalke bo nie chce jesc paluszka
a to gagatek mały :ico_haha_01:

NICOLA_1985

26 lis 2011, 11:23

hej
mój młody zaczyna nawijać po mału, jeszcze mówi dosyc nie wyraźnie ale coraz więcej mu się udaje powiedziec :-D
dzisiaj np. chciał paluszki zebym mu dała no i ja mu położyłam na stół a on podszedł taki ucieszony kiwnął główką powiedzia "dziękuje" i sięgnął rączką po paluszka wsadził do dzioba i na widok mojej miny o takiej.. :ico_szoking: szczelił powalający uśmiech : :-D

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

26 lis 2011, 11:57

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
no Proszę

Samanta
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

26 lis 2011, 17:08

Dzień dobry szmat czasu mnie tu nie było ale wiele w moim życiu się działo ;) oczywiście same dobre rzeczy i zrezygnowałam z czasu spędzanego przy kompie za co Was bardzo przepraszam i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie z powrotem do tego zacnego grona mam ponad roczniaków?

Nie nadrobię czytania forum niestety i w miarę możliwości będę od dzisiaj na bieżąco służyć swoimi przemyśleniami i brać od Was to co cenne ;)

Wpadło mi w oko, że Martalka w ciąży i Wiśnia - wielkie gratulacje!!

Karo prześliczna fotka Nikosia - cudo ;)

Miłego wieczoru sobotniego życzę, my spędzamy go u moich rodziców w Łodzi, mieście Łodzi ;)

Awatar użytkownika
karo-22
Zrobiłem Magistra z forum!
Zrobiłem Magistra z forum!

26 lis 2011, 17:15

Samanta, :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: oczom nie wierzę :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking:

Wróć do „Przedszkolaczki”