hej kobitki, witam weekendowo :)
Aguś to który wózek zamówiłas ze ci nie podpasował???? No i na co szczepienia miał mały, że 3?Już nie pamiętam szczepień z elizą.
Mothercare Spin.. takze nie polecam
co do szczepienia to mial trzecie szczepienie i 3 wklucia niestety, to bylo DTaP/IPV/Hib, Men C i PCV
przy pierwszym szczepieniu masz te polaczone plus PCV, potem polaczone plus Men C a potem wszystko razem no i 3 wklucia wychodza
W Pl podobno jest doustna jedna
Inia masz talent!
przesliczna ta skarpeta, jak bedziesz miala zdjecie tej dla Piotrusia to tez sie pochwal
Malinka a w ktory piatek powinnas dostac okres, wczoraj czy tydzien temu?
Izus co za palant z tego typa, masakra
mam nadzieje, ze jak szefowie sie dowiedza to zadzwonia i przyjma Twojego meza spowrotem, w koncu skoro to jest praca, w ktorej sie spelnia to wielka szkoda ja stracic
przed świętami bez skrupułów
no wlasnie, to juz po prostu bezczelnosc..
Ladybird zdrowka dla Kalinki
Była któraś może na filwie "Listy do M"? Zastanawiam się czy warto,a opinie są różne
ja nie bylam, ale kilkoro moich znajomych tak i mowili ze bardzo fajny
Kocura Bura najlepszego dla Maciusia
Szkieletorek ja malego zazwyczaj zostawiam w ogrodku jak spi, a jak nie moge to sciagam mu czapke z 3min przed dojsciem do domu i wtedy nawet jak sie rozbudzi to zanim dojdziemy znow zasypia i w domku mu tylko wszystko rozpinam i w wozku zostawiam
Elibell zdrowia dla meza, ale Ci sie przytrafilo nie dosc ze przemeczona to jeszcze dodatkowa osoba do opieki
Nina Ty to masz przygody z ta tesciowa, biedna
a maz sie wykrecil od delegacji, tak?
Izus a co sie stalo Mai? zatrula sie czyms? zdrowka!
Ale dzięki temu już nie przeciekają i nie muszę wkładek wkładać.
ja tez mam sflaczale, no chyba ze Olis mnie dlugo przetrzyma, ale zauwazylam ze jak on ciagnie z jednej to w drugiej mnie tak dziwnie sciska i jak zajrzalam to leci mi jak z krowki wiec bez wkladek nie mam szans
A w ogole - mamy taka mate dla dzieci i kocyk taki gruby 1,5m x 1,5m i klade mu zawsze ten kocyk na podlodze i na tym mate zeby mieciutko mial (mamy panele
) no i dzisiaj mi sie w chwile przetransportowal z jednego konca na drugi
od paru dni sie tak odpycha nozkami ze lezy a nozki 'stoja' i pupke ma w gorze i coraz mocniej sie odpycha i przemieszcza z miejsca na miejsce
niedlugo mi chyba lobuz bedzie raczkowal
zaraz smigam do sklepu i bede piec karpatke
na 4 miesiace mojego Szkraba
ale to zlecialo szybko