U mnie dzień jak codzień
Od rana czuję się fatalnie. Byłam z małą u lekarza i okazało się że ma szmery na oskrzelach Myślałam, że orła tam wywinę...duszno, ciasno... masakra
jolcia, witam, jakoś nie zauważyłam Cię wcześniej:)
PS. Piękne imię ;)
Witam
ja dzisiaj też jakoś nie najlepiej... ale zdążyłam nie tyle co się przyzwyczaić co przyjąć do wiadomości póki co tak będzie...
Dziewczyny wybieracie się na L4? Jak tak to kiedy?
Jolcia witam serdecznie!!!
ale fajnie coraz więcej Nas
Dziewczyny wybieracie się na L4? Jak tak to kiedy?
Oczywiście ale jeszcze nie wiem kiedy
Czuję się fatalnie ale nie chce teraz robić problemów w pracy bo koniec roku to gorący okres. Marzy mi się iść od stycznia ale pewnie wystraszę się o przyszłość w pracy i nie pójdę
Chciałabym posiedzieć z córcią, nadrobić stracone chwile. Wróciłam do pracy jak Jolka miała 6 mieś. i czuję że dużo mi umknęło
No i na niani by się zaoszczędziło...moglibyśmy ruszyć z robieniem sypialni bo teraz śpimy w trójkę w małym pokoiku. Jak wejdzie kolejne łóżeczko to sie nie ruszymy
Ja planuje iść od najbliższego poniedziałku. Juz zgłosiłam w pracy i dzisiaj idę do lekarza. Nie chce pracować gdyż moja praca wiaże sie tylko ze stresem i nerwami.
Dzisiaj czuje się trochę lepiej więc jest ok ale wiczorami mnie dopadają takie mdłości że szkoda gadać.
Pozdrawiam
Dziewczyny udalo się :) Dzis zrobilam test i jest pozytywny :) Termin wedlug ostateniego dnia miesiaczki bedzie na 3 sierpnia :))))))) Ale jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!
cześć :))))
z moich wyliczeń wyszło że termin będę miała na około 19 lipca, w czwartek wizyta u lekarza(nie mogę się juz doczekać) więc mam nadzieję że wszystko potwierdzi.
jak na USG bedzie coś juz widać to podzielę się z wami zdjątkiem mojej niuni
[ Dodano: 29-11-2011, 09:17 ] jolcia, witam, jakoś nie zauważyłam Cię wcześniej:)
PS. Piękne imię ;)[/quote]
Jestem tu od kilku dni i jeszcze tak mało się udzielam :))