Piotruś to ma problemy ze snem, a najgorzej to jest wieczorem. Nie może zasnąć, a jak zaśnie, to się wybudza co chwilę...
No moja problemów raczej nie ma bo dużo mi chyba śpi ale wieczorami to tez bardzo płaczliwa jest i marudna.
Co do ćwiczeń to ja chciałam robić tą wersję bez przerwy ale wczoraj zaczęły mi się znowy jakieś plamiena
Uuu wiesz co byłam kiedyś na forum gdzie dziewczyna po CC zaczęła ćwiczyć i tez miała jakieś plamienia ale nie pamiętam po jakim to czasie było.
Ostatnie dni Mała jest jakaś strasznie nieswoja.
A może ma znów skok ?
Ładnie, tak teraz czytam, ze muszę się pospieszyć ze złożeniem wniosku o becikowe

do 3 m-cy od narodzin można to zrobić

No to samo miałam ci pisać że jest jakiś termin ostateczny.
Do tego 3 dzień z rzędu próbuje załatwić rodzinne.
No u nas sprawami becikowe rodzinnego itp zajmował się P ale załatwiał to jakieś 4 dni, brzydkich słów dużo powiedział i nerwów sobie zjadł .
[ Dodano: 29-11-2011, 21:12 ]
Mała jest u dziadków więc mam chwilkę.
Byłam z małą popołudniu na usg bioderek ale ostatecznie poszłam prywatnie.
Mówię mu że w szpitalu mówili że jest ok , potem na kontrolnych wizytach pediatrzy też a pani dr ortopeda mówiła że coś jest nie tak ale że usg może nic nie wykazać.
Zbadał ja ręcznie, potem usg i mówi że prawa strona jest coś tam lekko nie idealnie ale mówi że jest to w normie więc nie ma powodu do niepokoju. Widział że używam tych pieluszek wielorazowych a one są dużo grubsze niż pampers więc mówi że to na pewno pomoże w tej małej nieprawidłowości . Tak że kamień mi spadł z serca .I dobrze że nie męczyłam małej tym szeroko pieluchowaniem .
Kupiłam sobie kozie mleko .Cholera ale drogie to jest .Na
razie nie piję , zapytam jeszcze jutro pediatry czy mogę .A to jest w kartonie więc ma długą ważność.