inia to żebyś jeszcze zdążyła... bo już tylko tydz Ci został:) Nam becikowe dzisiaj wpłynęło
elibellMały super z tym irokezem
ja też miałam okres 6 listopadaCo do ćwiczeń to ja chciałam robić tą wersję bez przerwy ale wczoraj zaczęły mi się znowy jakieś plamiena Nie wiem czy to może być okres bo to chyba trochę za szybko by było skoro ost dostałam 4 listopada I się wystraszyłam że to może od tych cwiczeń Zawsze jak mam dostać okrs to mnie pobolewa brzuch i koło tego 4 tak było a teraz nic mnie nie boli... Nie wiem jakiegoś zchiza mam że przez to że zaczęłam tak wcześnie ćwiczyć to coś mi się tam porobiło nie tak....
ale również jest napisane że każde dziecko jest inne więc spokojnie moja od paru dni wypija 120 i to nie zawszena opakowaniu pisze ze powinien w tym wieku pic 120ml
tego zazdroszczę bo moja co 2 no max 3 godziny i jeale jak zje butelke to 4 godziny spokój
ojej młody mi raz zrobił zieloną kupe po tym mleku sztucznym, ale sie nie męczył prynajmniej teraz robi kupe codziennie bo na cycu nie robił po 3-4 dniIza śpi, wczoraj wieczór makabryczny, dawno takiego nie było a top przez to że mała nie mogła kupki zrobić, ale w końcu o 22 poszło,dojadła się i zasnęła, rano znów była kupka i teraz ładnie śpi
dzięki kciuki sie przydadząizuś_85, fajnie ze kaska wpadła i trzymam kciuki za pracę P w styczniu
nie wiem czy to możliwe ale mam wrażenie ze już sie zatrzymała ostatni raz karmiłam go po 6.00 rano a cycki puste i nie napełniają sie nie czuje mrowienia rano już nie czułam ale coś tam pociumkałizuś_85, to nie odstawiaj od razu, karm jeszcze piersią na zasadzie napajania tylko, czasem niech się przytuli i posa coś, powolutku by sama laktacja się zatrzymała
super dzielna dziewczynkaMoja Elizka pierwszy raz w przedszkolku dziś, zero problemów, doczekać sie nie mogła aż drzwi do sali otworza, potem tylko zerknęła na mnie 2 razy i tyle hehehe. Dzielna dziewczynka:)
no szkoda, bo ja lubię tę bliskość jakiej nie ma jak sie karmi butelkąizuś_85, szkoda karmienia piersią, no ale co zrobić ja też coraz częściej myślę o wprowadzeniu butli, bo mój Piotruś o ile w nocy ładnie już śpi, to w dzień nawet co godzinę chce cycucha... może też mam za mało? Nie wiem... na razie ładnie przybiera, więc chyba nie mam się co martwić, mogę sobie pozwolić na tak częste przystawianie, więc pocycamy jeszcze chwilkę na pewno, póki nie będę miała dość.
ja nie musiałam pobierać żadnego świastka, tylko podpisać we wniosku że nikt nie pobierał becikowego wcześniej... widzę że nawet i co miasto to obyczajinia1985, a wiesz ze mogą mężowi nie wydac tego zaświadczenia od razu???????
serio, ja czekałam tydzień na głupi świstek zę nie pobrałam becikowego w Bytomiu
Moja się zachowuje dokładnie tak samo... do tego slini się jak bokser. A jak jej się da palca do buzi to nie ssie go tak jak kiedyś tylko gryzie dziąsłami... Ja już też właśnie myślę że to mogą być objawy na zęby... Tylko wiem po mojej kuzynce że ona się tak zachowywała chyba ze 3-4 miesiące przed tym jak jej pierwszy ząb wyszedł:) Więc jescze pewnie duuużo czasu minie zanim zobaczymy pierwszy ząbek:DTyle, że nocka dziś straszna, młody czesto sie budził, nie mógł zasnać, on rączki pcha strasznie do buzi i ciomka, ale dydka nie chce. jejuś przecież na zęby to za szybko chyba co?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość