Samanta no mam nadzieję , że już z nami zostaniesz

to Ty z Laurą o w pół do 20 na spacery chodzisz?????

Dziękuję za te miłe słowa ale nie wiem czy wiesz, że to Ty jesteś moim guuuru jeśli chodzi o macierzyństwo ;)A ja coś czułam, ostatnio, jak myślałam sobie o Tobie Samanta, że nie zdziwiłabym się że jesteś w ciążyA tu już Brunio po tej stronie
![]()
a to dlatego, że kojarzysz mi się z bardzo rodzinną, bardzo ciepłą, optymistyczną, energiczną osobą, i chociaż znam Cię tylko internetowo, uważam, że BARDZO nadajesz się na wielomamęna pewno bardziej ode mnie
;) rozbrajasz mnie swoją dociekliwościąSamanta, no nieźle mnie zaskoczyłaś GRATULUJĘ drugiego Dzieciątka! Czemu się nie chwaliłaś wcześniej?? Przecież bodaj że w czerwcu jeszcze coś tam pisałaś, w ciąży już byłaś i nic nie dałaś znać
Karmiłaś Laurenkę w ciąży? Czy odstawiłaś od razu? W styczniu jakoś zaszłaś w ciążę? Planowaliście, czy się zdarzyło? Bo z tego co pamiętam to chyba za kilka lat chcieliście drugie dzieciątko
Chyba odzwyczaiłaś się od forum, bo tutaj takie rozmowy to chleb powszednirozbrajasz mnie swoją dociekliwością
nie twierdzę , że nie ale chyba tak późno to już trochę za zimno jest na dworze .. przynajmniej ja jestem taki zmarzluchpoza tym łyk świeżego powietrza to samo zdrowie, nie ma znaczenia o jakiej porze dnia ;)
nie bój żabySamanta napisał/a:
rozbrajasz mnie swoją dociekliwością
Chyba odzwyczaiłaś się od forum, bo tutaj takie rozmowy to chleb powszedni
Ale skoro to dla Ciebie rozbrajająca dociekliwość to mogłaś nie odpowiadać
Otóż tonie bój żabyprzyzwyczai się
![]()
![]()
![]()
po to jest forum aby pytać, być dociekliwym i opowiadac o sobie i swoich doświadczeniach
koleżanka się nam po prostu odzwyczaiła
zuzia tez jest bardziej za tatusiem ale jak krzyknie na nia to ucieka do swojego lozeczka poplacze sie ale zaraz wraca i przytula sie do niegoKarolina oczywiście tatusiny cycuś
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość