wpadam póki mogę, Maja sie bawi, Konrad grzecznie siedzi w bujaku i ogląda zabawki

wczoraj młody na noc zjadł butlę 150ml mleczka o 20.00 i dopił jeszcze cyca, bardziej do przytulenia

no i znikneły mu te krosty które miał na buźce

Pati fajnie ze zajrzałaś, zastanawiałąm sie jak sobie radzisz, jak nocki, iwdze ze jeszcze Alan daje ci popalić

Przemek w pracy, dziś jest na dzień próbny za mechanika w Sosnowcu

oby ten grudzień jakoś przetrzymać, aż bedą przyjęcia na kopalnię

meżuś zapisał sie do szkoły górniczej

[ Dodano: 01-12-2011, 09:30 ]
Kocura ja też przerwałam 6 waidera, zerwałąm sie troszeczke, potem miałam jakies dziwne plamienia, okres dostałam 5 dni za wczesnie i jest bardzo skąpy, jakbym nadal plamiła tylko

[ Dodano: 01-12-2011, 09:33 ]
Pati ja tez musiałam kupić zwykłe smoczki canpol i uzywam zwykłych butelek bo z nuka sie dławiłkochana probowalam, on nie bardzo chce pic z butelki, wypija gora 70 ml i to wszystko, tez nie spal i plakal, denerwuje sie przy tej butli, za szybko leci mu chyba, dusi sie, dlawi,uwierz mi, ze myslalam juz o tej butli i nie wiem sama co mam robic![]()

teraz pije ładnie i sie nie dławi

[ Dodano: 01-12-2011, 09:34 ]
i wiecie co mój Konrad nie meczy sie teraz z kupą

[ Dodano: 01-12-2011, 09:38 ]
szkieletorek szkoda jak dzieciaczka kłują

[ Dodano: 01-12-2011, 10:03 ]
Elibell szef dowiedział sie w poniedziałek o zwolnieniu Przemkai ja tego życzę, a powiedz szefostwo sie nie odezwali do męza???
mąż poszedł do niego pogadać ( ale nie prosić sie o powrót a poszedł mu wygarnąć to jak został potraktowany prze jego przydupasa) szef umył ręce, powiedział ze teraz Michał jest odpowiedzialny za tę część warsztatu i jego decyzje są tak samo ważne jak szefa

pokłócili sie ostro, ledwo nie doszło do rękoczynów, szef groził Przemkowi ze go dzieci nie poznają a Przemek mu sie postawił ale szef uciekł

świadectwo pracy dostał normalne, a szef mu groził zę mu wpisze nagane

ale boi sie skarbówki wiec dał mu świadectwo takie jakie być powinno

zobaczymy jaka bedzie wypłata

miej Panie Boże te mende Pasika w swojej opiece