Hej Kobietki:)
Ja też zabiegana jakas dziś, mała była w przedszkolu to my na zakupy szybko pojechaliśmy. Później odbiór Elizy, chwila w domu i z kolezanką po jej dziewczyny poszliśmy i u koleżanki do wieczora siedziałam.
Dzieci w łóżkach, Dorian śpi a Eliza z misiem śpiewa, ma takiego śpiewającego co to się rusza i serduszko mu miga i śpiewa z nim, ale jak w rytm jej idzie fajnie:)
szkieletorek ja tez mam piersi takie flaczki, nie sa wiecznie napąpowane mleczkiem no chyba, ze młody śpi baardzo długo, albo butlę podałam w między czasie, a tak to normalne są a mleko w nich jest, możesz mieć tez flaczki bo diętę zmieniłaś (zmieniłaś???) ale mleko będzie i nastaw się, że mała będzie domagać sie częściej bo nie będzie dostawac tego co do tej pory przez zmianę diety i troche to potrwa nim się przyzwyczai do nowej dietki
Mójmały mleka nie chce z butli, inne kupiłam, moim zdaniem smaczniejsze, nie śmierdzi jak tamto a on nie chce:( a musze go nauczyć bo sam z mężem musi zostawac choćby w czwartki jak ja mam angielski
izabellla super kirunek chcesz zacząć:) no i smaka mi tortem robisz, mniami, ja coś mam chęć na słodkości ostatnio, ale staram sie wciaż ich jeść jak najmniej, wole herbatę posłodzić, czy wafla z dżemem zjeść jak napchac się ciachami jak kiedyś.
My z Lilusią podrzemałyśmy troszku
ale ci zazdroszczę, ja nie wiem już co to drzemka po południu, ani nie wiem co to normalne spanie, tak często mnie dzieci budza:(
może 3h na dobę śpię
martasz no to super, ze już prezent wynaleziony:)
ja jednak scrablle nie kupuję, koleżanka mi odradziła, bo mają a jezyk zna dobrze i mówi, ze nie jest tak fajnie, jak polskie, więc musze cos innego poszukac dla meża na urodziny, chyba szczoteczke elektryczną bo jego już ma ze 4 lata i pora ja wymienić:)
musze sie wam pochwalić, wczoraj młodego przystawiałam do cycka jak na Przemka czekałam, a on najedzony był ale sobie ciumkał tego cyca długo i tak ciumkał że wyciumkał mi przypływ mleczka do jednej piersi, w nocy obudziłam sie z twardym cyckiem szkoda ze tylko z jednym no ale to zawsze coś no i tak pił i pił z tego cyca, potem dałam mu drugiego do ciumkania
i nie chciał mleka mod. był najedzony po cycusiach, niestety przed wyjsciem jeszcze szukał i musiał dostać butelkę no ale znów 16 godzin bez butelki wytrzymał czyli nie wszystko stracone
oby tak było, niech wcina cycolki ile wlezie)
a powiedzcie czy wiecie kiedy zaczyna sie dokarmiać stałymi posiłkami dziecko karmione piersia i butelką? bo nie wiem kiedy zacząc u młodego wprowadzać, bo Eliza na cycu i tylko na cycu 6 miesiecy była i wtedy dopiero zaczęłam stałe posiłki dawać. a na mm to chyba w 4 miesiacu sie wprowadza nie? To logicznie do tego jak dziecko na cycu i butli to chyba w 5 powinnam hahaha