osz ty takim taki torcik to bym zjadła choć nie przepadam za tortami ale ten wygląda wyśmienicieDodano: 03-12-2011, 09:58 ]
a i ten torcik stawiam dzis za rozpoczecie 24 tc
nie dziwię sie że sie dziecko cieszy Franek pod choinkę dostanie składkowy prezent lego duplo szpital.Kubus dzis dostal mikolajkowy przeznt Lego straz pozarna nr 7213 na allegro mozna zobaczyc.. zadowolony, az piszczal z radosci...
- wow,wyglada super i smacznie brzmi,napisz koniecznie jak ci wyszedlten tort egipski polega
- juz?l mikolajkowy przeznt
- o zjadlabym dwolajai bedziemy jesć dziś dewolaje , ziemniaczki i suróweczka z kapusty białej
miłej zabawy..chociaż na troszkę zapomnisz o problemach...my dzis wieczorem na parapetowke idziemy...
u mnie to się nie sprawdziło, ba, nawet choroba lokomocyjna mi przeszła przed ciążą miałam tak że nawet jadąc na miejscu pasażera w samochodzie mdliło mnie strasznie, z tyłu wymiotowałam... w ciąży ani razu nie wymiotowałam, nawet nie mdliło mnie i mogę bez problemów jeździć autem.. jechałam nawet autobusem dłuższy czas i tylko delikatnie mdliło mnie.. ale może jestem wyjątkiem potwierdzającym regułępodobno te kobiety które maja chorobę lokomocyjną to mdłości i wymioty maja w ciąży silniejsze.
- hurrra.chyba najgorsze dni już za nami
- dokladnieale co tam...dla męża i tak jestem najpiękniejsza
- a ja wtorkuja się czwartku nie mogę doczekać, bo mam wizytę
- dziekujeiw_rybka, sliczne masz zdjecie z andrzejkiem szkoda ze takie male
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość