wiesz w ogóle na co są te szczepionki ze je tak non stop negujesz?
przede wszystkim szczepionka na krztusiec jest acelarna czyli bezkomórkowa a to ma znaczenie bo to ona powoduje goraczke, wymioty i wstrząs anafilaktyczny oraz zaburzenia neurologiczne
Nie każde dziecko gorączkuje po zwykłych i skojarzonych.Moja nie gorączkowała a ma zwykłe a Ola miała zawsze skojarzone i zawsze była marudna i miała temp/
Wiem co to jest bo też kilku lekarzy mi mówiło o tych pneumo itp że szczepów bakterii jest bądź ile a szczepionka tylko na kilka z nich .Także znam parę osób które mi mówiło jaka niemądra jestem że mam takie zdanie że nie chcę szczepić a potem ich dzieci zachorowały i sami mówili że po co nawet było kłuć dziecko.
I tak samo ja słyszałam że właśnie te skojarzone są gorsze więc mówią i tak i tak .A ja nie byłam szczepiona skojarzonymi i żyję i ma się dobrze.
Ja nie piszę że ta czy tamta z was jest bee bo daje taka to są wasze dzieci tak jak moja Lila moja i robię jak uważam i tak samo jest u was ale wyrazić swoje zdanie mi przecież zawsze wolno.
Alanek jeszcze śpi w gondoli, rozpięłam mu tylko kombinezon a nawet czapki nie zdejmowałam, bo nie chce go obudzić. Jak nie dośpi to potem marudny jest.
Dokładnie tak samo robię bo jak ją rozbieram i się wybudzi to potem marudna jest .
Kwiatunio no duża już ta twoja córcia a fryzurkę ma niezła i bardzo bujną.
Ślimak szybko się rozszedł hehe .
Moja już wykapana znaczy P ja kapał a teraz ubiera właśnie .
Zaraz idę po kolację.