pójde do apteki i zapytam o takie inhalacje

no ja wlasnie drugi wiosenny wstawilam z jednej strony szkoda bo jak pojda za ta najnizsza stawke to mniej niz 1/3 orginalnej ceny a ten wiosenny to tylko ze 4 razy mialam na sobie ...a z drugiej strony i tak wisza w szafie i jeszcze je tylko mole zjedza atak pieniazki sobie wydam na nowe ciuszkiO ja tez chyba sprzedam bo jest za duzy teraz na mnie![]()
no wlasnie az starch....ja zagladma tu dosc czesto ale jak nic nie ma napisane to etz sie czasem nie odzywam...no naprawdę cisza
Ja już swój płaszczyk ciążowy wystawiłam i sprzedałam za 1/2 ceny ale nie żałuje bo kupiłam sobie nowy - a jak ma wisieć w szafie i zatęchnąć to wole nowy i w dobrym rozmiarze. Ja w ogóle to już prawie wszystko posprzedawałam he he :) . Alki ciuszki już poszły też - teraz jeszcze fotelik samochodowy muszę sprzedać bo kupiłam już taki 9-18 kg ( w tym małym to już Alka nie chce siedziećno ja wlasnie drugi wiosenny wstawilam z jednej strony szkoda bo jak pojda za ta najnizsza stawke to mniej niz 1/3 orginalnej ceny a ten wiosenny to tylko ze 4 razy mialam na sobie ...
my też mamy ten większy bo mikołaj w tamtym sie wiercił i wyginał żeby oglądać co się wokól dzieje, a tak sobie teraz wygodnie siedzi rozwalonyteraz jeszcze fotelik samochodowy muszę sprzedać bo kupiłam już taki 9-18 kg (
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość