chociaż wczoraj u fryzjera byłam,odrosty zrobiłam i kolorek nowy dodałam,była prawie 5 godz,ale fajnie tak się z domu wyrwać .....do tego fryzjjerka zrobiła mi masaż głowy,polecam,super sprawa
pójde do apteki i zapytam o takie inhalacje
no ja wlasnie drugi wiosenny wstawilam z jednej strony szkoda bo jak pojda za ta najnizsza stawke to mniej niz 1/3 orginalnej ceny a ten wiosenny to tylko ze 4 razy mialam na sobie ...a z drugiej strony i tak wisza w szafie i jeszcze je tylko mole zjedza atak pieniazki sobie wydam na nowe ciuszkiO ja tez chyba sprzedam bo jest za duzy teraz na mnie
no wlasnie az starch....ja zagladma tu dosc czesto ale jak nic nie ma napisane to etz sie czasem nie odzywam...no naprawdę cisza
Ja już swój płaszczyk ciążowy wystawiłam i sprzedałam za 1/2 ceny ale nie żałuje bo kupiłam sobie nowy - a jak ma wisieć w szafie i zatęchnąć to wole nowy i w dobrym rozmiarze. Ja w ogóle to już prawie wszystko posprzedawałam he he :) . Alki ciuszki już poszły też - teraz jeszcze fotelik samochodowy muszę sprzedać bo kupiłam już taki 9-18 kg ( w tym małym to już Alka nie chce siedzieć )no ja wlasnie drugi wiosenny wstawilam z jednej strony szkoda bo jak pojda za ta najnizsza stawke to mniej niz 1/3 orginalnej ceny a ten wiosenny to tylko ze 4 razy mialam na sobie ...
my też mamy ten większy bo mikołaj w tamtym sie wiercił i wyginał żeby oglądać co się wokól dzieje, a tak sobie teraz wygodnie siedzi rozwalonyteraz jeszcze fotelik samochodowy muszę sprzedać bo kupiłam już taki 9-18 kg (
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości