izuś_85, u nas Smyk była malutki i tylko ciuszki były
ale i tak obkupiłam dziewczyny, wydałam całe 90 pln a
No to faktycznie chyba przeceny były bo dużo pokupiłaś.
Pokaż fotki.
szkieletorek nieźle uparci jesteście skoro tak długo się nie odzywacie, który bardziej?
Wiesz co obydwoje jesteśmy strasznymi uparciuchami, nie wiem czy ja nie gorszym.
a co moze sie dziac po schabowym? ja caly czas jem i schabowe i kurczaka w panierce, dewolaje itp..
No jak to po smażonym kolki i bolący brzuszek , a dopiero przy takim niemowlaku to jak samobójstwo.
szkieletorek znalazłam takie informacje o masłach bezmlecznych w Polsce
Wiesz co nie pamiętam jakie kupiłam ale nie patrzyłam już czy zawiera te E w kładzie.Wiem że przejrzałam składy z siostra kilku maseł czy margaryn i tylko to było bez masła mleka maślanki i innych tego typu.
Kupiłam mleko sojowe by chociaż kawę pić ale powiem ci że cholernie drogie te produkty są.A jogurty sojowe co kiedyś pokazywałaś u nas kosztują jakieś 14 zł za 4 małe kubeczki.
Przeszłam cały sklep w poszukiwaniu jakieś słodyczy które mogę jeść i kiepsko. Żadne batoniki czekolady , znalazłam jedna zwykłe ciasteczka ale pisze na nich że produkt może zawierać śladowi ilości mleka , czy to tez odpada?
Kocura zastanawia mnie co z tym planem spania gdy właśnie jesteśmy na zakupach.Mała oczywiście w aucie i wózku spała nam cały czas . I teraz nie ma mowy by zasnęła wcześniej.
Czyli że nie mogę z nią wychodzić nigdzie by trzymać się planu ? Albo że powinnam wcześniej wracać?