[ Dodano: 2011-12-10, 13:54 ]
Iza potrafi i z godzinę leżeć i do niej gadaćwcześniej to od razu zaczynał płakać
za wczorajsze 5miesięcy
Iza potrafi i z godzinę leżeć i do niej gadaćwcześniej to od razu zaczynał płakać
za wczorajsze 5miesięcy
Ja też zakupiłam byle jakie baterie .Ale najlepsze jest to iż napisałam że mi działają już prawie miesiąc a za chwilkę włożyłam małą i melodyjka już fałszuje i trzeba będzie kupić nowe. Na te baterie do zabawek nie urobimy.no ja co prawda kupiłam takie bylejakie baterie to i szybko się wyczerpują i jeszcze że się rybki kręcą to i projektor działa, bo to młodemu się bardzo podoba i chyba dlatego tak szybko wychodza, aaa no i melodyjki takze działaja
Aa i stawiam za wczorajsze 5miesięcy
zmiana diety zmienia nasze mleko więc od razu nie dostarczamy dzieckuwszystkiego do czego przywykło, ja zaczęłam małego MM dokarmiać ale też takim specjalnym Aptamil - w PL to podajże Bebiko pepti - a co do ciastek staram sie ograniczać słodkości za wszelką cenę, ponieważ po elizie wcinałam i utyłam strasznie i dlatego tak cieżko mi teraz zrzucić kilogramy, co prawda czasem robię chleb bananowy z rodzynkami i dziś cistek kilka zjadłam (robiłam wczoraj margaryna mąka aromat) ale tak staram się nie jeść w ogóle słodkości więc nie wiem czy sa jakieś, ale poszukaj na necie przepisów dla karmiących piersią, albo beezmleczne ciastka, wiem ze sa na płatkach owsianych i z jajek przepiórczych, choc nie wiem czemu przepiórczych ale taki przepis znalazłam kiedysEllibel nie wiem czy to wina tej diety jaka teraz mam ale mam o wiele mniej pokarmu . Kiedyś mała karmiłam z jednego cyca i zazwyczaj jeszcze zostawało a teraz muszę z obu i częściej domaga mi się jedzenia . Kurde boje się że stracę pokarm.W sumie to jak by nie patrzeć dużo rzeczy teraz nie jem i pokarm może być mniej treściwy . Staram się używać coraz więcej oliwy z oliwek ale nie wiem czy to coś pomoże.
I powiedz mi ty i inia jakie ciasteczka wy jecie , bo ja po porodzie zrobiłam się strasznym wyżeraczem słodkiego a jakie bym w sklepie nie znalazła to zawierają coś co ja nie mogę jeść.
u mnie na pewno jest mniej treściwy, bo Piotruś już tak ładnie nie przybiera, swoją drogą ma też mniejszy apetyt przez tą chorobę. Przez 11 dni przybrał tylko 70 gteraz mam ale mam o wiele mniej pokarmu
ehhhh, kupnych wcale nie jem, dlatego zaczęłam piec, wybieram ciasta bez mleka, wprawdzie dodaję jaja, ale na szczęście z Piotrusiem nic się nie dzieje po tymjakie ciasteczka wy jecie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości