mój tez bo teraz ani nie kompie, ani nie przewinie, nic oprócz zabawy i noszeniamój sie uwstecznił
ja chyba dokończę kawusię i pójdę się położyć ale raczej nie zasnę bo ja w dzień nie potrafię
siostra mi niedawno przypomniala o nich i pomyslalam, ze sprawdze czy cokolwiek jeszcze pamietam i narazie robie taka w paski kolorowe, zadnych wzorkow, nawet fajnie idzie :D moze jak bede miala czas to poprobuje jeszcze wzorki po tej a muline kupilam w Hobbycraft, podejrzewam, ze u Ciebie tez bedzierobisz bransoletki?? ale superowo, ja kiedyś narobiłam sie ich masy i wzorków ile umiałam dziś bym chyba nie wiedziała od czego zaczać nie wspominając op wzorkach ale fajnie byłoby sobie przypomnieć jak to się robiło:) a skad masz mulinę??? można tutaj dostać??
powiedzial, ze jeszcze troche za wczesnie na wybieranie imienia, ale raczej sie zgodzi, bo nie wygladal jakby mu sie nie podobaloA mąż przyjął informację z aprobatą?
o polnocy.. no masakra, nie wiem czemu tak.. wstal o 5 i potem o 8 juz calkiemAgus i o której zasnął Twój Oliś?
#spuchła mi cała górna powieka, taka buła się zrobiła, ale na szczęście już schodzi, bo tak mi strasznie dokuczało
kilogramów w ogóle nie widać a farbą sie nie łam, ja też chodze z odrostami, do połowy głowy swój kolor już mam a reszta rudoczerwona, czekam aż wszystko zejdzie by coś zrobić innego w końcu i myślę o pasemkach tym razemelibell, to ja jeszcze pare kilo mi zostało i taka nie ufarbowana haha