Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 gru 2011, 05:54

I ja sie witam, udalo mi sie zasnac po 1 a 4.15 juz mialam po spaniu.
Beatka brzucholek fajniutki.
Gabi ja tez obstawiam ze ty pierwsza bedziesz malenstwo tulíc.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 gru 2011, 09:51

Witam się z gorącą :ico_kawa:

Gabi, szyszeczka, współczuje nieprzespanej nocy
Beatka78, śliczny brzusio :ico_brawa_01:

Emiśka mi sie pochorowała :ico_olaboga: od godziny próbuje się dodzwonić do przychodni ale stale jest zajęte :ico_noniewiem: mam tylko nadzieję że to nie zapalenie oskrzeli :ico_sorki:

Awatar użytkownika
szyszeczka
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

13 gru 2011, 10:10

Aga zdrówka dla Emilki

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 gru 2011, 10:30

Jej od 8 wisiałam na telefonie i dopiero teraz się dodzwoniłam :ico_noniewiem: ale zarejestrowałam Emilię na 14 :ico_sorki:

Nic idę jakiś obiad zmajstrować i ogarnąć mieszkanie

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2011, 10:47

Aga26, oby to nic poważnego nie było dużo zdróweczka dla Emilki

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 11:01

hej :ico_ciezarowka:
Aga26, zdrówka dla Emiśki :ico_sorki: :ico_sorki:
:ico_sorki:
:ico_ciezarowka: współczuję bezsenności ja akurat w tej ciąży na to narzekać nie mogę zasypiam jak dziecko ok 22 i śpie całą noc (oczywiście z 2 przerwami na wc i jak Igi coś chce w nocy to też ja wstaję)
dziś pospałam sobie do 8.30 :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 11:12

Witajcie :-)
Ja już też na nogach troszkę, zaraz uciekam po pieczywo i coś na obiad. Wrócę to mam do ogarnięcia przede wszystkim łaienkę, bo już patrzeć na nią nie potrafię ;-) no i wyczekiwać kuriera będę z przewijakiem, wanienką i innymi :-) Miłego dnia kobietki

Aaaa i zdrowia dla Emilki !!! :ico_sorki:

eSKa
4000 - letni staruszek

13 gru 2011, 11:29

Aga ale miałas sen hahha ja też pośmiałam się do monitora
i zdrówka dla Emilii, oj rozkłada te nasze dzieci :ico_zly:

Ika trzymam kciukasy za dzisiejsze wyniki, czekamy na wieści

Gabi super że na ktg wszystko wyszło tak jak trzeba , ja już nie mogę się czwartku doczekać, (chyba pisałam ze wizyte mam w srode ale coś pomyliłam bo zapisałam się na czwartek) :ico_noniewiem:
Gabi czyli mówisz szykujesz się na 20-stego z porodem :ico_oczko: , mi tam już wszystko jedno - i tak wszystko idzie na przekór moim planom więc nie planuje juz nic :-D ,
Olek w przedszkolu ma w czwartek wigilię i jasełka – miał być pasterzem i niestety choróbsko wszystko nam popsuło :ico_placzek:

Aniaj84 dzięki za życzonka , pozdrawiamy i życzymy zdrówka twoim dzieciaczkom

Beatka fajny masz brzuszek, okrąglutki, a wielkością się nie martw w końcu ciąża to ciąża bez brzucha nie przejdzie :ico_oczko: Poza tym zgrabny jest nie aż taki olbrzym jak piszesz :-)

Kurcze babolki jak wy to robicie że spać nie umiecie ??
Ja to bym chętnie rano dłużej sobie pospała ale co z tego jak synalek się wkręci do łóżka i rozgadany na całego, więc po spaniu :ico_olaboga:
Ja margolcia to tak jak ty o 22 już ziewam :ico_haha_01:

Mad pościelka śliczna :ico_brawa_01:

[ Dodano: 13-12-2011, 10:32 ]
A ja dziś z gardziołkiem troche lepiej ale tantum verde i halset jeszcze w użytku , na noc wzięłam apap bo i tempka troche podniesiona była . Dziś już bez gorączki i kości przynajmniej mnie nie bolą :ico_sorki: tak więc koniec leżenia , bierzemy się z Olkiem za pieczenie ciastek, bo wczoraj ta akcja nie doszła do skutku

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 gru 2011, 12:33

U mnie ze spaniem jest różnie :ico_noniewiem: raz śpie jak dziecko już o 22 a czasem kręce się w łóżku do 2-3 i nic z tego nie ma :ico_noniewiem:

Ogarnęłam mieszkanie, jeszcze mi duży pokój został ale zaczekam aż Emilia skończy dekorować pierniczki :-D Na obiad robię pomidorówkę i chyba kotleciki z kurczaka zrobię :ico_noniewiem:

eSKa, fajnie że lepiej się już czujesz :ico_sorki: a co do ciasteczek to ja dzisiaj jak się nic nie zmieni to chcę upiec jeszcze pierniczków :ico_oczko:
Mad., mam nadzieję że się pochwalisz rzeczami które kurier przywiezie :ico_oczko:

Muszę do koleżanki zadzwonić bo obiecała mi kupić przewijak początkiem miesiąca ale jakoś się nie odzywa :ico_noniewiem:

martam21
Obywatel Tik-taka
Obywatel Tik-taka

13 gru 2011, 12:50

Dzień dobry :ico_ciezarowka: !!!

Ja sie melduje i prosze o kciukaski :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: Dzisiaj o mojej 19 a waszej 20 mam pierwszy egzamin :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:
i boje sie jak cholera...
ale bardziej juz chce miec to za soba, bo psuje mi oczekiwanie na swieta i oczywiscie koncówke ciazy...
o niczym innym nie mysle...
zeby tylko przezyc dzisiejszy i czwartkowy egzamin....potem zostanie ostatnia praca do napisania i moge rodzic:)))

A musze sie pochwalic, bo dzisiaj przyszla mi niania elektroniczna, udalo mi sie kupic na necie uzywana ale jest w dobrym stanie....u mnie to koniecznosc, bo w kuchni nie slyszalabym placzu dziecka....

przepraszam, ze jak zwykle tylko na chwilke, ale obiecuje poprawe jak tylko pozdaje te egzaminy...chyba, ze od razu urodze, to wtedy tez pewnie nie dam rady czesto wchodzic...hehe:)
a mam jeszcze pytanie...czesto macie skurcze przepowiadajace????bo ja z Filipem nie mialam wcale a teraz dosyc czesto i czuje, se z kazdym dniem staja sie silniejsze...ale to chyba dobrze....

pozdrawiam!!!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”