Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2011, 13:11

witam i ja

Gabi ja obstawiam ,ze Eska pierwsza urodzi bo jakiś czas tyemu wam pisałam ,że mi się już śnił jej poród ,ale ty zaraz za nią się rozpakujesz :-D

Aga :ico_haha_01: co za sen :-D i zdówka dla Emilci ,oby szybciutko jej przeszło :ico_sorki:

martam21, ja już trzymam && napewno wszytko pieknie zdasz :ico_sorki: :-D

Ika daj znac jak wyniki kochana bo od rana myślę o Was :ico_sorki:

eSKa, mnie też gardło od wczoraj pobolewa i jakiś dziwny kaszel mam ,ale wydaje mi się ,ze to przez zgagę ,pewnie mam podraznione od tego kwasu wszystko ,zdrówka życzę i Tobie i Olusiowi :-)

Kaja a ty jak się czujesz??

szyszeczka ty mi się tez ostatnio sniłaś ,ale nie wiem o co chodziło pewnie te aniołki przeżywałam :ico_oczko:

ja od 10 wziełam się za sprzątanie ,wcześniej dziewczyny do szkoły wysłałam zjadłam śniadanie i usnełam na 2 godziny :ico_szoking:
Teraz zjadłam serek kokosowy i idę zupę ogórkową kończyc no i dalej do sprzatania bo jakoś mi powoli idzie :ico_oczko:

miłego dzionka wam życzę :-D

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 13:22

No i kurier już był :-) Wanienka jest - idealnie pasuje na stojak, przewijak, pampersy, tetry, nożyczki do pazurków, ochraniacz pod prześcieradło, te duże podpaski poporodowe. Jeszcze jedna tura zakupów mnie czeka :-) I będziemy mieć skompletowane już wszystko na bum cyk cyk. Wanienka i przewijak - różowe :-D uroczeeee. Przerąbane jak każda taka mała rzecz cieszy hehe ;-)

martam21, powodzenia na egzaminie, zaciskam mocno kciuki &&&&
Jadzia, smaka serkiem kokosowym narobiłaś :ico_sorki:
Tylko dzisiaj stwierdziłam, ze nie chce rodzic, bo 13-ty i jeszcze rocznica stanu wojennego, wiec niefajny dzien potem na urodzinki by Lila miala
Ale rozkręcić by się dzisiaj mogło :ico_haha_01: w nocy po północy urodzisz i będzie 14 :-)
Moja koleżanka ma na 25 grudnia termin ale szyjka jej sie skraca i zgładza. Jak do 17 nie urodzi to ma się zgłosić to szpitala. Do tego samego w którym ja będę rodzić :-) Ciekawe czy ją weźmie w weekend hihi

eSKa, ładnie się wszystkim faszerujesz ale oby pomogło bo z chorobą na porodówce to nie fajnie by było :-) Będziesz rodzić w szpitalu w Mikołowie ?

eSKa
4000 - letni staruszek

13 gru 2011, 13:52

a ja stwierdziłam że dzisiejsza data fajna jest nawet bo cyferki lecą sobie fajnie w dół 13.12.11 :D
Będziesz rodzić w szpitalu w Mikołowie ?
tak, to najbliższy szpital a nie będę eksperymentować z innymi, Olka też tam rodziłam i miło wspominam :ico_oczko:
Przerąbane jak każda taka mała rzecz cieszy hehe ;-)
no własnie i jak tu nie kupować :-D

martam trzymam kciuki za pozytywny wynik egzaminu &&&&&&&&&&&&

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 14:04

Gabi, eSKa - obie dzisiaj marszem na porodówkę :ico_nerwusek: z tym że Gabi po północy będzie finiszować :D

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 gru 2011, 14:09

Mad., super takie zakupki cieszą nawet głupia szczoteczka do włosków czy nożyczki to się człowiek cieszy jak głupi do sera :ico_haha_01: :ico_haha_01:

Martam trzymamy mocno kciuki za egzaminy

eSKa, Gabi, no pomału mogłybyście się już rozpakowywać :ico_haha_02:

ja dziś poprasowałam trochę i oczywiście trochę przedobrzyłam i mnie brzuch boli bo napięty do granic możliwości się zrobił ale wczoraj mama od rana praktycznie mnie pilnowała żebym leżała i już miałam dość to dziś wykorzystałam że jej nie ma i deskę rozstawiłam ale jednak to nie był dobry pomysł :ico_haha_01: :ico_haha_01: dobrze że przynajmniej obaid mam z wczoraj to teraz juz mogę faktycznie leżeć

a po południu meżu łóżeczko będzie składał :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 14:11

eSKa, Gabi, no pomału mogłybyście się już rozpakowywać
Jak otworzą ten worek to potem się posypie prędziutko :ico_haha_02:

[ Dodano: 13-12-2011, 13:13 ]
a po południu meżu łóżeczko będzie składał
Jak poskłada to będziesz na nie patrzeć i patrzeć... bo to też cieszy ;-) hehe

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

13 gru 2011, 14:15

martam kciuki zaciśnięte :ico_oczko:
Przerąbane jak każda taka mała rzecz cieszy hehe
hehe sąd ja to znam :-)
Gabi, ja też przy Emilii nie miałam żadnych objawów przepowiadających poród :-) ani skurczy ani czop mi nie wypadł, ani wody mi nie odeszły :ico_oczko:
Rano w dniu terminu byłam na badaniu i ktg, skurcze jakieś tam wyszły ale wszystko było pozamykane więc kazali wrócić do domu i zgłosić się wieczorem. Wieczorem znowu ktg i badanie i znowu to samo co rano z tym że jak wyszłam ze szpitala to mnie takie skurcze łapnęły że od razu wiedziąłam że się zaczęło :-D
Ika czekamy na wieści :ico_sorki:

Mnie się marzą dwie daty porodu :-D albo 16 albo 26 :-D co prawda 16 mi się śnił więc kto wie :ico_oczko:

dobra ide się ubierać

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 14:26

Aga26, no ja za 2 dni rodzę, a Ty za 3 hahaha :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

13 gru 2011, 14:28

:ico_ciezarowka: ja tak szybciutko zdac relacje po szpitalu a pozniej was doczytam

wiec tak dostalam ten zastrzyk z anty - D
tetno w normie tylko niepodobalo siepoloznej ze serce jest wysoko nad pepkiem :ico_szoking:
prawdopodbnie dziecko sie odwrocilo i jest glowka do gory
brzuch z wymiarow 38tc :ico_szoking: :ico_olaboga:
wyslali mnie odrazu na wizyte z doktorem zeby zrobic szybkie usg
poczekalam chwile i przyszla pani doktor
znow zaczela mi macac brzuch co nie nalezalo do przyjemnych
i ona stwierdzila ze glowka jest na dole a ze serce jest wysoko bo dziecko duze :ico_noniewiem: dziwne, pierwsze slysze
i nie zrobila mi usg :ico_zly:
bo stwierdzila ze wszystko w normie
za 3 tyg beda mi robic masaz szyjki i probowac wywolac
zebym urodzila przed terminem wtedy dziecko nie bedzie jeszcze wieksze

dobrze ze mam w piatek to prywatne usg bo sama juz nie wiem co myslec
na ostatniej wizycie serduszko bylo nisko a teraz tak wysoko :ico_noniewiem:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 gru 2011, 14:32

w za 3 tyg beda mi robic masaz szyjki i probowac wywolac
Czyli mała Hania może przyjść początkiem stycznia na świat :-) :ico_brawa_01: Na usg w pt dowiesz się więcej. Nie martw się serduszkiem na zapas. Widać duża z niej dziewczynka albo się tak śmiesznie ułożyła.

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”