no to wspaniała nowina:):) oby tak dalej i kolejne produkty nie wywoływały wysypki:)Choć przyznam Wam, że zjadłam ze 3 małe kawałki tego Shreka (on ma kremówkę) i nic nie wysypało na razie Piotrusia a minęło już prawie 5 dni
ja się tez dołączam zPati85, dla Alanka
to pewnie z Wiką by się dogadała moja malutko mówi, jak tak porównuje z innymi dziećmi na naszym zimowym wątku, to słabo Wiki wypada, widać więcej czasu potrzebujeW ogóle nadal mi gada po japońsku
u nas jaja tez ok, ale na razie nie jem ich zbyt wieleU nas narazie sukcesy same, mały gładziutki a i ja jem coraz wiecej, sałatę nawet wcinam, brukselkę jadłam a dziś śmietana była i zobaczymy jak będzie, no i jajka jasdłam i buxiolka gładziutka:)
Ale fajnie, że siostra tak dba o braciszka rozczulające;-)Jejuś choinka u nas od kilku dni i moje bąbki zmieniają ciagle ułożenie o ile w ogóle wiszą na niej, mała wiecznie sie nimi bawi, teraz jeszcze przełącznik światełek odkryła i przełacza sobie na różne migania, aha i jak d\orian na foteliku siedzi to ona go pod choinkę zatarga i mu bąbki daje i pokazuje i w sobie tylko znanym jezyku coś pokaazuje. W ogóle nadal mi gada po japońsku, zna juz tyle słów polskich i angielskich ale wciaż jeszcze nie mówi za wiele pełnych zdań jednocześnie
Ja również bo to pierwsze święta z Lilusią.Wiecie, niesamowicie się cieszę na te święta.
No moja w tym roku nie będzie ich zawieszać czy chodzić i dotykać ale mam dużo takich styropianowych i za rok pewno większość zużyje ich bo szklane są bardzo kruche przy małych dzieciach a nie zabronię jej by nie dotykała choinki bo wiem jak lubiłam ja i nadal lubię to.A macie szklane bombki?
A to sałaty,brukselki tez nie wolno mi jeść ?U nas narazie sukcesy same, mały gładziutki a i ja jem coraz wiecej, sałatę nawet wcinam, brukselkę jadłam
Ojj ja bez mleka nie wypiję.Kupuje sobie sojowe i już przyzwyczaiłam się do niego.ja też mam teraz mega faze na kawę inke, nawet polubiłam bez mleka.
No to brawa brawa oby już tak zostało i było tylko lepiej.Choć przyznam Wam, że zjadłam ze 3 małe kawałki tego Shreka (on ma kremówkę) i nic nie wysypało na razie Piotrusia a minęło już prawie 5 dni
bedzie dobrze zobaczysz:) A MAMY WIĘKSZOŚĆ PLASTIKOWYCH choć dziś zobaczyam że kilka jest tez szklanych, musze je na górne partie powiesićciekawe jak u nas będzie? A macie szklane bombki? Ja kupiłam plastiki
wolno wolno, tylko mój synuś nietolerował żadnych warzyw wczesniej od razu miał problemy z brzuszkiem a teraz juz jest okA to sałaty,brukselki tez nie wolno mi jeść ?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość