ja bym chciałą takie z liskiem, ale nigdzie już nie ma
to podobnie jak u nas. Olcię planuję dać od marca. Rzeczy jej zostawiłam w przedszkolu, więc drzwi na zawsze nie zamknęłamnie chodziła już od 2,5 miesiąca i do 10 stycznia na pewno by nie poszła, więc szkoda kaskę co miesiąc płacić.
Od stycznia podam jej szczepionkę uodparniającą
oby doszłąA ja zamówiłam tydzień temu choinkę sztuczną 160cm - zawsze mieliśmy żywą ale Martynka pewnie by chciała zjadać igły,a wiadomo jakie są wszędobylskie - i kurcze do tej pory jej nie ma mam nadzieję,że dojdzie do Świąt
tylko, że ja już tak mam od miesiącaBlanka26, tez miałam taki czas ze było mi źle i czułam sie okropna nie lubiłam patrzec na siebie,czesto mam taki czas kiedy jestem przed @ wtedy nic mi sie nie podoba i nie chce płacze bez powodu....
mały wstał i od razu śpiewa jemu to dobrze
tabogucka, skoro jesteś normalnie zatrudniona to powinnaś dostać pensję co miesiąc tak??????Bo urlop macierzyński dawno Ci się skończył. czy jesteś na wychowawczym????
i u mnie sie tak wszystko poniewiera. Choć zrobiłam już sorting, ale i tak dużo zostałowszedzie sie tego szmelcu wala, kuba mi obiecal, ze zrobimy przegrzebki i wywalimy czesc...