Witam dziewczyny!!!!
ja też dzisiaj paradowałam w piżamie do południa :)
Gabi czekamy na wiadomości i trzymamy &&&&&
Eska synka masz uroczego
Aga26 zdrówka. Mnie gardło boli i nos mam zapchany ale to rano a później przechodzi w trakcie dnia.
ta Karolina kochane to moja koleżanka z pracy, ale nie pisałam na Radosnych nic bo nikt jej nie zna.
[ Dodano: 26-12-2011, 18:10 ] eSka, synek tak śliczny, że szok! Gratulacje. Będziesz matka odganiała laski od niego kijem, zobaczysz
wiecie już coś o Gabi?
Dostałam przed chwilą sms'a od Gabi o treści: Hej, niestety musiałam zostać w szpitalu, ale chyba nieprędko urodzę, rozwarcie na góra 1 palec pozdrowienia dla wszystkich
Napisałam jej, że trzymam kciuki by się myliła Jakby nie było do domku wyjdzie już z malutką
Ciekawa jestemczemu zaledwie 2 dni po terminie ją zostawili u nas dopiero jak się jest 10 dni po terminie to kładą na oddział. W kazdym bądź razie kciuki zacisniete z całych sił co by Lila szybko wyszła
A my już w domku jestesmy. Zazylam prenalen i zmykam do łóżka
oj już zostawili biedaczkę w szpitalu? współczuję. mnie dopiero po 2tyg. po terminie w ogóle do szpitala przyjęli. mam nadzieję, że może jutro po badaniach na spokojnie wywołają jej poród skoro już ją trzymają.
iw_rybka, gratuluje synia Mad., jak bedziesz miała wiadomościod Gabi to daj znać Beatka78, ja gorączki tez nie mam. Męczy mnie kaszel, głowa mnie boli i jakas taka nie do życia jestem.