Ja się spakowałam ale jeszcze mi 3 rzeczy brakuje i muszę dokupić. Ale i bez tego dałabym radę Ciuszki do szpitala przygotowałam dla małej. Wyjściowa wyprawka również gotowa.a ja spisuje co mi do kupienia zostało i jutro torb zaczynam pakować
szczęściara ja też bym chciała ,a czuje że nie mogę Torby jeszcze nie pakuje co by nie przyspieszyć małej niech jeszcze siedzi i czeka spakuje się w styczniu tak w połowie ,3 stycznia mam wizytę zobaczymy co mi ginek powieMy z moim D. rozważamy przytulaski Sylwestrowe
też się nad tym zastanawiam hehe zobaczę tylko czy chęci będąMy z moim D. rozważamy przytulaski Sylwestrowe
jak rodziłam Emilię to wcześniej rozmawiałam z położną i umówiłyśmy się że wychodząc ze szpitala się rozliczymy. Teraz myślę że będzie podobnie Najlepiej będzie jak porozmawiasz ze swoją położnąPytanie do dziewczyn które rodziły, pakujecie do torby kase do polożnej żeby była przy porodzie? Jak to wygląda?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość