przykro mi że musisz jeszcze raz przez to przechodzićNiestety badania nie zrobilam,tzn poszlam rano,pobrali krew,dali do wypicia glukoze i po 20 minutach zwrocilam wszystsko do kosza na smieci

Zuziu 100 latek od cioteczki forumowej

przykro mi że musisz jeszcze raz przez to przechodzićNiestety badania nie zrobilam,tzn poszlam rano,pobrali krew,dali do wypicia glukoze i po 20 minutach zwrocilam wszystsko do kosza na smieci
bidulko trzymaj się, ja tez zwróciłam jak robiłam przy Damianie ale nie powtarzałam, teraz pewnie też tak będzie, ale niestety Ty musisz dać radę...Dostalam nowe skierowanie
a tam zrzucisz po porodzieważę już 72 kg .
ups...Niestety badania nie zrobilam,tzn poszlam rano,pobrali krew,dali do wypicia glukoze i po 20 minutach zwrocilam wszystsko do kosza na smiec
jak słaby sprzet to nie ma co gdybac...jak u prywatnego było widać wyraźnie to znaczy ze tak jestno i pytam o plec,a on mowi - raczej dziewczynkaJa sie pytam,czy napewno,on oglada za chwile w innej pozycji i mowi,ze cos tam wystaje miedzy nogami,chyba siusiak ale to moze byc pępowina ale sprzet jest stary,to nie moze przeplywow sprawdzic i zonk
e to już nie jestem taka samaod początku ciąży 9kg ważę już 72 kg.
ostatnio też taką miałam...a norma to nie od 11????padła do 11,8
- ja mam + 3 kg na plusie i waze 89 kgNo i na plusie mam od początku ciąży 9kg ważę już 72 kg.
- ja nawet nie zdarze dojsc i juz po wszystkim,z Andrzejkiem pilam 4 razy,raz z limonka,raz z cytryna,raz nie na czczo,tylko cos mi pozwolili zjesc i dooopa,max 20 minut w zoladku to mampołożyć i jakoś przetrwać?
- pojdzie do przedszkola,to pewnie bedzie lepiejCzekam na ten nowy rok jak na zbawienie hihi![]()
- mi dzis powiedzial,ze maly ma duzy brzuszek,dlugie nogi i odpowiada tygodniom ciazy idealnie ale na bank dobije do 4 kg i bede miala CC na bank.jak ja pragnę cesarki..
- superasnie,pochwal sienowe lozko zakupione ..
- uroczoa ja dzisiaj srająco -rzygająca
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość