wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 gru 2011, 19:56

biniu_s, sliczny brzuszek
mam anemie;/
z zuzka od poczatku ciazy mialam anemie a teraz nic ani jednego proszka nie biore i bardzo sie ciesze

rybka-sto lat dla zuzi. a jak kuchnia? podoba sie jej

a co do wagi mojej zuzi to wazyla 4280. a dzis wpadla kolezanka i powiedziala ze waga dziecka zalezy od genow ojca. w sumie u meza rodziny kazdy wazyl ponad 3800

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2011, 19:59

biniu_s, jaki ładny brzusio :-D i gdzie te 10 kilo??? nic nie widać :ico_brawa_01:

agasio bardziej od cc boje sie ponownego wyciskania 4,5 kg dziecka przez dwoch lekarzy i półrocznego dochodzenia do siebie po takim wstrząsie :ico_chory: a zresztą już kiedyś pisałam o tym :ico_oczko:

no rzeczywiście martalki dawno nie było..a mamzuzi chyba w pierwszy dziń świąt sie odzywała... :-D
mam anemie;/ moja hemoglobina jest duuuuuzo ponizej poziomu;/
zelazo kazał ci brac?
mam zwolnienie..
hura hura hura :ico_brawa_01:
Synus nadal jest Synkiem ;) ma ponad 20 cm.. tylko jest jakis leciutki.. wazy tylko 220 gram to nie za mało jak na 20 tydzien?
:ico_brawa_01: każde dzieciątko rośnie swoim tempem...jak lekarz sie do tego nie przyczepił czyli jest ok!!!!

[ Dodano: 28-12-2011, 19:01 ]
powiedziala ze waga dziecka zalezy od genow ojca. w sumie u meza rodziny kazdy wazyl ponad 3800
hehe...a moj mąz jak urodził sie wazył 3300...a ja 3050 gram...ale za to teśc miał ponad 4 :ico_noniewiem: to może po dziadku taki duży hehe...

a na starośc teśc mniejszy od teściowej...a moj mąż 190cm i 104 kilo żywej wagi :ico_haha_02:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 gru 2011, 20:07

agasio - dzieki za zyczonka dla Zuzki :-D

Z ta glukoza to cos pomysle,nie wiem co ale pomysle :ico_placzek:

biniu_s, suuuuuper brzuszek :ico_brawa_01:
mam zwolnienie..
- odpoczniesz w domku,bedziesz jadla regularnie obiadki,nie bedziesz musiala wstawac rano,to i wyniki sie poprawia :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
rybka-sto lat dla zuzi. a jak kuchnia? podoba sie jej
- dzieki,kuchnia bardzo jej sie podobala,serwuja mi z Andrzejkiem plastikowe jaja,bulki i parowki minimum raz dziennie :ico_oczko:
I smoczka tez juz nie mamy od 6 dni :-D
ze waga dziecka zalezy od genow ojca
- suuuper,moj maz tez wazyl ponad 4 kg :ico_noniewiem:
ponownego wyciskania dziecka przez dwoch lekarzy i półrocznego dochodzenia do siebie
- albo tak jak u mnie niepelnosprawnosci do konca zycia u dziecka,przez takie wyciskanie :ico_sorki: :ico_sorki:

Moja solenizantka :-D

Obrazek

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

28 gru 2011, 20:17

Moja solenizantka :-D
100 latek z uśmiechem na twarzy dla Zuzanny :-D
nic nie widać :ico_brawa_01:
bo tylko brzuchol pokazałam :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

28 gru 2011, 20:20

biniu_s, dzieki :ico_sorki:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

28 gru 2011, 20:22

Witajcie po swietach...

Rybko sto lat dla Zuzi :ico_tort:

biniu sliczny brzusio :ico_brawa_01:

Sylwia sliczne foteczki, a Kubus jaki juz duzy chlopiec :-D

evvelka anemia w ciazy to chyba normalne, z tego co wiem to przewaznie kazda moja znajoma co w ciazy byla to miala anemie, ja z Veronika tez...

Brodzikowa kochana mozesz dopisac na pierwszej stronce ze bede miala coreczke Zuzanne :-)

A u nas przeziebienie dotarlo i moja zasmarkana chodzi i teraz zastanawiam sie czy wyslac ja jutro do przedszkola czy zadzwonic do pracy ze zostaje z nia w domu :ico_noniewiem:

A dzisiaj odebralam juz paczke z ubrankami dla naszej Zuzi :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: I Veronika szczesliwa bo bedzie miala taka sama bluzeczke jak siostrzyczka bodziaka :-D
Teraz przeceny to mozna troche taniej pokupowac :-D

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2011, 20:23

Moja solenizantka
jaka słodka...pięknie Zuziu wygladasz w tej pięknej sukieneczce :ico_brawa_01:
bo tylko brzuchol pokazałam
:ico_haha_01:

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

28 gru 2011, 20:25

Rybciu - sliczna solenizantka!!!!!
Dzwoneczek- pamiętam Twoja historię, ale ja to taka panikara jestem , panicznie boje sie zastrzyków i narkozy, u dentysty zawsze na żywca, krwotoki po porodzie równiez bez znieczulenia znosiła i całe czyszczenie macicy, wiec mysl o cesarce chyba bardzoej przerażająco na nie działa niz poród, wiem że to moze wydawac sie jaieś dziwne:)
Binius - brzuszek i figurka mamusi prześliczne, tylko pozazdrościć :ico_brawa_01:
Evelka- bierz żelazo i odpoczywaj, ja w 3 ciązasz miałam anemię, teraz też mam hemoglobinę poniżej 10 i nic mi nie pomaga aby ja podnieść :ico_placzek:
dziewczyny to już 500 stron :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort: :ico_tort:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 gru 2011, 20:26

Veronika szczesliwa bo bedzie miala taka sama bluzeczke jak siostrzyczka bodziaka :-D
super... :ico_brawa_01:
Teraz przeceny to mozna troche taniej pokupowac
mowisz....ciekawe jak z tymm po nowym roku...bo męża wypłata dopiero po 5 stycznia...i wtedy zamierzamy coś dokupić...szczegolnie kosmetyki dla dzidzi...

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

28 gru 2011, 20:29

dzwoneczek- czy już zaczynasz kompletowac wszystko dla dzidzi? bo ja zamierzam zaraz po nowym roku, mam jakies przeczucie, ze szybciej nastąpi moje rozwiazanie, cos za wsześnie mnie te skurcze męczą:(

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”