Hej!
Sto Lat dla Solenizantki Zuzi :ico_buziaczki_big: :ico_buziaczki_big: :ico_prezent:
I zdrowka dla tych rzygajaco-srajacych
Gratki za kolejne tygodnie, ja to juz nienadarzam
Jak czytam 31 t.c. to wydaje mi sie ze na innych watkach powinnysmy pisac
Mi sie wydaje ze taaak dluuugo jeszcze do konca
Dlatego nie odliczam bo jak odliczam to dluzy mi sie
Evvelka, teraz laba kochana, wreszcie odzyjesz, pij duuuzo sokow warzywnych, lykaj zelazo w tabletkach i jedz buraczki
A z waga to dzieci indywidualnie ida wiec nic sie nie przejmuj.
Rybka, ale przeboje z gluzkoza
biedna. No u nas nie robia tego badania, tylko z palca kluja, ale jak sa inne objawy to zlecaja. Widocznie ja okaz kuzwa zdrowia skoro mi nie robia
A tak serio to ja RAZ krew, mocz i cisnienie badane , 3 pazdziernika... A usg 3 razy... Tylko w tej krwi to wiem ze kupa badan ale nie wiem dokladnie ktore obowiazuja w naszym wojewodztwie....
Wczoraj Nell mnie z kolana zasunela w podbrzusze az mnie zgielo.... niby mnie nie zabolalo, ale martwilam sie troche... cale szczescie ani nie bolal brzucho ani jakis plamien nie bylo wiec ufff
Ja nie wiem ile przytylam ale brzus sie rzucil przez swieta
wiec i waga pojjjjszla
na pocieche kupilam troche rzeczy na necie dla bebisa, wypelnienie koldre i podusie do lozeczka, flanelowy kocyk, oslone od slonca na wozek, szczoteczke z grzebykiem, olejek i mydelko z serii ekologicznej. I zadowolona
W sumie to chyba brakuje mi tylko lezaczka, smoczka i jakiejs butelki awaryjnej do domu. Ale znajac zycie nakupuje jeszcze mnostwo pierdol.... a no i przescieradelka ze 2 by mi sie przydaly
a jak z tym u was?