świeta i po świetach, bardzo szybko minęły ale i w przyjemnej atmosferze ;)
teraz cieszą prezenty i zapach choinki i migocząca gwiazda betlejemska na oknie...lubię ten czas...
hehe i jak to przeżył?młody skosztował jabłuszka troszkę
Kocura Bura napisał/a:
I jak po świętach?
dwa kilo wiecej:(
dziekujemy! no i wlasnie stawiamy torcik , 26 nie bylo jak bo z rodzinka, na kompie w ogole nie siedzialam, miedzy innymi dlatego, ze moja siostra jest maniaczka facebooka i jak ona tu jest to cud wejsc na kompa..Aguś dla Oliwierka za 5 miesięcy!
I jak po operacji .Wszystko dobrze ?jutro Przemek bedzie miał operacje
A co trzeba zrobić by dostać takie coś ?Ja dostałam przed świętami paczkę z Hippa i Bebilonu.
Wiesz co teraz czekam czy znów jej wyjdzie taki wysyp i będą takie brzydkie, jeśli tak to idziemy do alergologa bo pediatra wiele nie pomoże on tylko mi maści będzie przepisywał ale skoro nic nie dają to trzeba iść do specjalisty od tych spraw.A może byś do innego pediatry poszła?
Wiesz ja ci wiele nie doradzę , ale chyba wiem co czujesz bo mnie się karmienie cholernie podoba i nie chcę przestawać a lekarz jeden mi już mówił bym przeszła na sztuczne.co robic?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości