Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2011, 19:10

Co do salatek,to nic mi do glowy nie przychodzi,ostatnio hitem jest salatka z zupek chinskich,zobacz na watek kuchnia,tam dziewczyny wrzucaja sprawdzone przepisy
właśnie przejrzałam aż sie głodna zrobiłam :ico_haha_02:

A no spory ten mój brzuś wczoraj byłam chwilę u teściowej ze szwagierka bo tez byla na 4d i siedziałyśmy obok siebie a teściowa że ja mam większy a szwagierka jest 30 tyg , byś może ale ja tam sie nie przejmuję to moja druga ciąża to tez inaczej, a poza tym szwagierka bedzie miała synka to tez sie inaczej tyje.

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 gru 2011, 19:13

wczesniej tez myslalam o trzy kolowym, ale teraz to juz mi bez roznicy byleby mial skretne i pompowane kola z przodu :-)

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 gru 2011, 19:15

asiab, wielkosc brzucha nie jest zadym wyznacznikiem,ja sie tak przejechalam wlasnie,bo z Andrzejem miala oooooogrooooooomny brzuch a byl 1 kg lzejszy od Zuzki,a z Zuzia mialam spory ale duzo mniejszy niz z Andrzejkiem,ani jednego rozstepu nowego nie mialam,tylko te po Andrzejku sie pokazaly i Zuza byla wielka i ciezka :ico_sorki:

jak ja nie lubie jak sie brzuchy porownuje :ico_zly: Kazdy chcialby miec maly zgrabny brzuszek,zeby nie bylo zgagi i td ale jedne maja duzy brzusio,inne maly i juz - wazne,zeby zawartosc byla zdrowa :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

justyna30
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

29 gru 2011, 19:16

A no spory ten mój brzuś wczoraj byłam chwilę u teściowej ze szwagierka bo tez byla na 4d i siedziałyśmy obok siebie a teściowa że ja mam większy a szwagierka jest 30 tyg , byś może ale ja tam sie nie przejmuję to moja druga ciąża to tez inaczej, a poza tym szwagierka bedzie miała synka to tez sie inaczej tyje.

u mnie teraz tez wiekszy brzusio niz w pierwszej ciazy, ale to normalne :ico_oczko:

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2011, 19:55

Racja z brzuchami! Porownywaniom mowimy nie :-D :ico_nienie:

Justyna, zamowilam razem z tym koszem do wyrzucania pieluch i dostalam kupon na maila, tylko mi sie wyrukowac jeszcze nie chcialo i wtedy odbiore z babyproffsen. A Ty? Ja z alltforforaldrar dostalam kupon na darmowe body z Kapahla, probki Weledy, znizke na Önskefoto, i rabat na 20% u nich w sklepie. No i podobno sie torbe Libero dostaje w szpitalu z probkami itp

Ja mialam duzo wozkow i wiem tyle ze jak sie duzo jezdzi po miescie, sklepach itp to trojkolowiec jest super,, byle byl stabilny np Urban Jungle/Mountain Buggy. A do terenow, lasow, parkow to z przodu 2 duze pompowane kola sa super... Ten co ja kupilam ma dwa male koleczka z przodu, fajny do jazdy po asfalcie, chodnikach a tylne duze pompowane do jazdy po terenie, i przekladana raczke aby mozna wybrac ktore kolka maja byc z przodu.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

29 gru 2011, 19:58

na serio pędzicie z tymi okenkami :ico_olaboga: :ico_olaboga: a dopiero pamiętam jak się tu pisało o początkach ciąży i pierwszych wizytach u gina :ico_noniewiem: och, jakie miłe wspomnienia :-D

brawa dla was ciężaróweczki :ico_brawa_01: za wszystko.

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 gru 2011, 20:10

kochane ...wlasnie zauwazylam ze mam mleczko gD> gD> po kapieli wycieralam sie i nacisnelam piers i wylecialo biala woda a potem zolta :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_brawa_01:
a dopiero pamiętam jak się tu pisało o początkach ciąży i pierwszych wizytach u gina :ico_noniewiem:
fakt szybko minely te miesiace :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

29 gru 2011, 20:10

A do terenow, lasow, parkow to z przodu 2 duze pompowane kola sa super...
- dokladnie,zwlaszcza jak sie ma starszaki,ktore kochaja plac zabaw,bo mi w ten piasek sie duzymi kolami fajnie wjezdzalo :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2011, 20:12

ja mam mutsiaka po majce więc i gondolke i spacerówkę bo nie zdążyłam sprzedac
ale chce jeszcze kupic podwójny wózek bo z tym moim oszołomem nie wyjde nigdzie
ona sie kompletnie nie słucha

mama_zuzi1980
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 gru 2011, 20:25

Jagoda, a jaki z podwojnych bys chciala? pietrowy, obok siebie czy za soba?

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”