dziewczyno, nie za szybko:ico_szoking: poczekaj chociaż troszkę za nami hihii wyszło ze z wymiarów to jakby 32 tydzien już idzie...wiec powiedział ze w połowie lutego mogę spokojnie już rodzic
ja cały czas boję się że za późno do szpitala pojadę.. to mój 1 poród i mimo że niecierpliwa jestem, to postanowiłam sobie że jak naprawdę skurcze będą co 5min to pojadę i ani minuty wcześniej..ale ja nadal sie boję ze przegapię...
fajnie by było... bo ja już nie mogę sie doczekać ale Dawida urodziłam w 42 tyg...wiec mam nadzieje ze tym razem mnie drugi synuś tak nie załatwidzwoneczek82, czyli jest szansa, że będziesz jednak zimóweczką hehe
moj też przecież od początku grudnia w tym miesiącu tylko 4 dni był w przedszkolu jak nigdy nie chorował to teraz lawinowo dobrze ze już maz wrócił to sie troszkę pobawi z nim...bo mi już zaczął marudzić...moj may w domu siedzi od poczatku grudnia,a i tak znowu kaszle
ja tez 9 .01 mam wizyte .. zobaczymy jak to bedzie
cóż za zbieg okoliczności bedziemy miały co opowiadaća też czekam do 9.01 na wizytę.. to już będzie 28/29tc
a to moj drugi...i w tej kwesti zachowuje sie jakbym pierwszy raz rodziła ...bo tak sie czuję...bo wtedy ponad tydzień lezałam już w szpitalu zanim mi wycisnęli synka...wiec bedac w szpitalu czułam sxie bezpiecznie...a teraz modle sie aby to sie nie powtorzyło..a z drugiej strony boję sie ze przegapię ze to jużto mój 1 poród i mimo że niecierpliwa jestem,
wiec luzikJa i tak mam inną sytuację, bo rodzę w domu, więdz mam dzwonić, też podać objawy i one zdecydują czy już jadą do mnie czy nie, a zwykle przyjeżdżają, i najwyżej wracają sobie jak jednak nic się nie dzieje.
mowisz ja już bym panikowała hihi...nawet jak sie ma okolo 40minut jazdy do szpitala???Przy skurczach co 5 minut rozwarcie jeszcze jest za małe :D Także spokojnie się zdąży :D
- hehe,ja przed Andrzejem mialam 3 falszywe alarmyskurcze będą co 5min to pojadę i ani minuty wcześniej..
- dokladnie,zaraz zastrzyki,wenflony,badania i zawioza cie na sale i podlacza do KTG i sobie lezA szpital... żadne to zbawienie. zaraz chcą człowiekiem dysponować, wydawać polecenia itede.
- Andrzejek swojego pieska tez karmil piersia i zawijal w pieluszke,jak w rozekbo Damianek niańczył bobasa, nawet karmił piersią
- zaraz zerken,my mamy Atlantika O ten tylko pmaranczowyLascal Buggy Board Maxi
- a ja czulam i naciecie i szycieja do ciecia krocza nic nie mam.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość