biniu - na zakupy jest jeszcze troszke czasu,my wozek dla naszego pierworodnego kupilismy chyba miesiac przed porodem
My sylwestra tez spedzamy jednak z rodzinka,w zeszlym roku tez u nich imprezka byla,mieszkaja dom obok,wiec idziemy praktycznie w "kapciach"
Tez robie ta salatke ze slonecznikiem i chili con carne,a na slodko taki torcik z masa ze smietany z michalkami i wafelkami grzes,podobno pyszne,moja mama na swieta robila i podobno wszystkim smakowal
No i kuzynka w ciazy jest,ma termin na czerwiec,wiec obie bedziemy na Karmi i Picolo
kingoza - co do atlantica,to jestem zadowolona,super gondola,bo osobna,sztywna - ladnie sie prezentuje i budke mozna do zera odchylic,wiec dzidzius duzo widzi jak sobie w niej lezy,ze spacerowki jestem wlasnie mega zadowolona,bo jest obszerna,wiec nie wiem jakie ktos ma dziecko,ze twierdzi,ze jest mala
Zuzia jeszcze teraz w niej jezdzi i miesci siw w spiworek
Dzien przed wigilia zmusilam ja zeby w wozku na zakupy jechac,bo maz wzial auto a mi byl potrzebny duzy kosz na zakupy,zeby nie dzwigac,wiec w wozku siedziaal Zuzka,a na dole w koszu zakupy,co do wagi,to nie dzwigalam ale slyszlaam,ze jest ciezki - my mamy domek parterowy i jest tylko jeden schodek do domu,wiec nosic nie trzeba,a prowadzi sie lekko,wlasnie dzieki duzym kolkom
Jedyny minus,to ze ten rozstaw kolek z tylu jest spory i jak sie zlozy stelaz,to w bagażniku duzo miejsca zajmuje+jeszcze jak gondola osobno,to bagażnik full
Ja mialam to szczescie,ze jezdzilam na turnusy ze szwagrem - a on ma volvo V70,wiec wozek,gondola,wielka waliza i jeszcze jakies male torby wchodzily bez problemu
ancurek - witak w domku
justyna - to ja nie polecam,bo kolezanka wlasnie nam za bezcen nowy praktycznie sprzedala,tzn taki polroczny,bo miala dosc znoszenia ze schodow