a czemu będzie miała wycinanego?ja już się nastawiam psychicznie na 11 stycznia jak A z Hanią do szpitala pojedzie na wycięcie migdałkajeszcze 8 muszę zadzwonić i potwierdzić przybycie
- pochwal sięBędę robić pierwszy raz tort dla małej.
- u mnie też zaczęło się częste chorowanie jak starszy do przedszkola poszedł ... listopad cały w domu przesiedział poszedł na 3 dni i teraz grudzień też w domu spędzony.jak do pkola chodziła w zeszłym roku to co 2 tydzień chora,potem od grudnia już mniej chorowała,a od kwietnia jak miała ospę to dopiero we wrześniu angina i nie choruje
my sami w domu z dziećmi...A gdzie idziecie na sylwestra?? U nas 10-cioro dorosłych i 4-ro dzieciaków będzie ...
u nas też takie choroby się pojawiły jak młoda do pkola chodziła 1 rok a tak to malutko chorowała- u mnie też zaczęło się częste chorowanie jak starszy do przedszkola poszedł
-mielismy siedziec w domku ale wyszlo podobnie jak u was,idzemy dom obok do kuzynki,bedzie kilka par i dzieci ale u nich nie ma problemu,bo maja piwnice zrobiona na lokalA gdzie idziecie na sylwestra?? U nas 10-cioro dorosłych i 4-ro dzieciaków będzie ...
w piątek będzie rodzinny zlot, a w sobotę przyjdą nasi dobrzy znajomi z dziećmi.moni26, pochwal się potem tortem,a czemu 2 masz robić?
idziemy po sąsiedzku do znajomych, będzie nas 6-cioro. A gdzie idziecie na sylwestra?? U nas 10-cioro dorosłych i 4-ro dzieciaków będzie ...
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość