Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 gru 2011, 19:16

Tibby, no tak wychodzi- siusiak kolejny na horyzoncie :ico_haha_01: Zdrowy bobas!!

iw_rybka, tutaj lista wózków, ale waszego nie widzę http://www.buggyboard.info/list.php
Jakbyś mi pokazała tylna oś wózka, to bym powiedziała czy się dopasuje. Ja mam cosatto z poziomą i lekko zaokrągloną ramą w tyłu, bez pionowych rur i dało radę dopasować, bo mozna i do poziomych i pionowych i szeroko i wąsko. :D

[ Dodano: 30-12-2011, 18:21 ]
biniu, ja podobnie- zupełnie nie czuję potrzeby kupowania dla dziecka póki co, nie mam ochoty, weny, siły ani czasu. Poza malusią reklamówką unisexowych ciuszków ;) kilkoma tetrówkami przywiezionymi z PL nie mam nic.
najchętniej położyłabym bobasa spać obok siebie w wyrku (i tak pewnie będzie u nas nawet przy wypasionym łóżeczku), a uzywałabym chusty albo woziłabym w wózku spacerowym na płasko (no, ale nie będę już taka :ico_haha_01: chociaż Phil& Teds to też taka jakby spacerówka jest, hmmm... ale ma przynajmniej miejsce na starszaka :ico_oczko: ).
Kosmetyków też wiele nie potrzebuję. Oilatum do kąpieli i alantan czy bephanten do nonono mam na stanie ;) No po co ruszać na zakupy? :ico_oczko:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 gru 2011, 19:28

co do sylwka to z mężem siedzimy w domku...własnie robimy sobie pierożki na jutro i ciasto bananowe...a pikolo wypije razem z synem :ico_haha_01:

mały ma zapalenie ucha...i ropieją dwa oczka...dostaliśmy antybiotyk i krople do zakrapiania oczek i uszka...za tydzień na kontrol...oby wszystko było ok :ico_sorki: i nastepny tydzień z moimi planami poszedł w zapomnienie.... :ico_noniewiem: i tak od czasu jak poszłam na urlop hehe..to sie nazywa przewrotność losu.

[ Dodano: 30-12-2011, 18:32 ]
ancurek witaj :-D i super wieści nam przyniosłaś..oby tak dalej :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

30 gru 2011, 19:36

siusiak kolejny na horyzoncie :ico_haha_01:
- a ja tego posta nie doczytalam?Nic nie wiem? Bedzie synek? A masz corcie i 2 synkow?

Obrazek

ta rama z tylu jest taka okrągła i pozioma oczywiscie,tylko tam tez hamulec nachodzi,wiec sama nie wiem :ico_noniewiem: Musze poczytac dokladnie :ico_sorki:
.dostaliśmy antybiotyk i krople do zakrapiania oczek i uszka..
- ehh,wspolczuje,ja narazie lecze ich sama - podaje pulneo i ambrosol wykrztusnie,na noc masc na pleck i iklatke Pulmex baby i maja byc zdrowi :ico_nienie:

Awatar użytkownika
Martalka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

31 gru 2011, 00:07

iw_rybka, tak, mam dwóch chłopców i dziewczynkę, a teraz znowu chłopiec :D

Jeśli ta pozioma rurka nie jest ruchoma i zbyt daleko wysunięta z tyłu, to mocować na niej można, chyba, że za cienka. Lepiej jednak na pionowych, bo się tak decha nie ugina. Tylko w tym wózku sprężyny widzę jakieś. Będą pewnie zawadzać... poczytaj.

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

31 gru 2011, 01:19

Martalka, w takim razie gratuluję siusiaka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: jak mu dacie na imię?

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

31 gru 2011, 11:08

poczytaj.
- przejde sie do sklepu z wozkami i zapytam,jaka dostawka pasuje,bo w sieci jakos doczytac nie moge :ico_wstydzioch:

Czyli i u was chlopczyk,ja tez bede miala 2 chlopca :-D

evvelka
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

31 gru 2011, 11:38

hej Babeczki :P

Ja ostatnio nic nie pisze, ale jakos nie mam czasu mimo, ze wolne mam :P ale od poniedziałku nadrobie :P

SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU! ZDROWIA DLA WAS, DZIECIACZKÓW I CAŁYCH RODZIN!!

Kingoza- wózek nawet fajny tylko troche taki gadżeciarski jak dla mnie :) ale jak Wam sie podoba to najważniejsze! :)) ja wózek kupuje w maju :P ale bedzie bardziej taki jak Rybcia pokazała taki prostszy :)
Mój Synuś od rana wariuje :P chyba sie upił wodami :D

Lece sprzątnąc chałupke :P Potem jade do mamy na pyszna wątróbke <bleee> specjalnie dla mnie robiła :/

Awatar użytkownika
biniu_s
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

31 gru 2011, 11:54

Witam w ostatni dzień roku:)

Martalka, no właśnie, po co na zakupy...:) tylko trochę się nawet mężulec dziwi bo na początku ciąży o wszystkim myślałam a teraz mam okropnego lenia w temacie dziecka. No i u Ciebie to czwarte dzieciątko to już doświadczona a u mnie pierwsze więc nie mam nic na stanie w domu, ale co tam, tak jak iw_rybka, twierdzi jeszcze dużo czasu.

dzwoneczek82, a Was to jakiś pech chyba z tymi choróbskami prześladuje. Zdrówka dla Dawidka a dla Was wytrwałości.

Ancurek :ico_brawa_01: za dobre wieści.

A ja wczoraj jakieś skurcze miałam, jaki numer. Wracamy od siostry mojego K. chyba coś po 23 było, a ja do męża że jakieś skurcze mam - on lekko wypity i w panikę, że to mam się zawracać do szpitala. Krzyczy że niepotrzebnie pił i wogóle :-D W domu jeszcze mnie dopytuje jak tam się czuje i dopiero jak powiedziałam, że dzisiaj nie pojadę rodzić to się uspokoił. Ale miałam ubaw... :-D :-D :-D

Awatar użytkownika
kingoza
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

31 gru 2011, 12:07

witam i pozdrwiam mamusie :ico_ciezarowka: :-D

[ Dodano: 31-12-2011, 11:08 ]
no i stawiam :ico_tort: za rozpoczecie 28 tc :ico_ciezarowka:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

31 gru 2011, 12:11

dziewczynki tylko mi tu nie straszyć skurczami proszę! :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: :ico_nienie: zimówki pierwsze! :ico_sorki: dajcie sobie spokój :ico_sorki:
już i tam się dzieci przedwcześnie chcą rodzić, więc odpoczywać proszę! :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”