Hej
Dobrusia, ogromne
dla Witusia
Gwona,
patrycjaaa, super,że z siostrą i maluszkiem wszystko dobrze !!!
agusia22, i dajesz jej już takie większe kawałki ?? Jejku ja się tak boję zakrztuszenia,że masakra
Karolcia jak była mała to się kilka razy zakrztusiła,a raz sina się zrobiła i już na pogotowie dzwoniłam ale na szczęście udało mi się "odetkać" ją i złapała powietrze. Strach niestety został i teraz boję się Martynce dawać coś większego
No i wielkie
za ząbek
moni26, dziękuję za stronkę
aga216, wielkie
za ząbka
NowaSejana, Martynka ma 3 drzemki, minimum godzinkę śpi, a czasem 1,5h lub dwie godzinki. Rano wstaje po 7,a spać na noc chodzi między 20-21
czasem mamy mały poślizg i usypia po 22 ale staram się,żeby o stałych porach usypiała.
Fintifluszka, też zastanawialiśmy się nad dolce gusto albo tassimo ale kurcze te kapsułki drogie trochę i boimy się,że nam nie podejdzie w smaku kawa
My też na cycu tylko i kiepsko idzie z jedzonkiem czegoś innego,bo np. kaszki zje lub wypije nie więcej niż 100ml, obiadku jakiegoś z 60ml zje,a tak to troszkę banana, chlebka samego lub z masłem i to małe ilości. Nie wiem jak ją przekonać,a dodatkowo nie chce grudek i już nie wiem ile razy próbowałam i ciągle wypluwa
Co do mebli to u nas podobnie. Kuchnię mamy na szczęście skończoną i jeden pokój ale w drugim bardzo różne i stare meble są co nie wygląda zbyt fajnie. Musimy się brać powoli za remont,bo dziewczyny coraz większe i swój kąt potrzebują ale najpierw czeka nas wymiana dachu
na samą myśl mi słabo,bo kaski pójdzie mnóstwo
a gdzie reszta
Martynce idą dwa kolejne ząbki, dójki na dole i już z jednej strony już się przebił. Ślini się okropnie i ciągle wkłada paluszki do buzi
a dziś cała jest ciepła i ma jak na razie 37,1, mam nadzieję,że nic się z tego nie rozwinie
Pogoda u nas okropna,a ja muszę jechać na zakupy,bo echo w lodówce. Nie chce mi się
na szczęście dziewczyny zostaną z moim tatą to szybciej pójdzie