No ja to ślinotoku dostawałam w święta i Nowy rok .Ale wytrzymałam. Tylko co z tego jak ona dalej ma chrostki.Co prawda 2 tyg temu przez przypadek bo zapomniałam zapytać na czym było mięso smażone, zjadłam udko a było na margarynie robione u babci. A tydz temu talerz rosołu z makaronem jajecznym. I ja jem chleb normalny i bułki też bo jak mam sprawdzić skład bułek czy chleba w sklepie jak nie ma tam nic napisane.no właśnie i w święta tak się rzuciłam na ciasto, że szok... małego oczywiście wysypało no już nie mogłam, jak tak patrzyłam na te ciasta z bitą śmietaną, kremami...Źadnych słodkości nie jadłam od hohoh czasu
No moja też ma takie krótkie drzemki w ciągu dnia 20-30 min tylko że ona śp co 1-1,5 więc częściej niż twoja.moja Izunia się już wyspała, ja dostane joba jak Ona będzie spała po 30 minut co 3 lub 4 godziny
hej dziewczyny
z dnia na dzień lepsze wiadomosci, dziś lekarz powiedział Przemkowi ze z racji tego zę ma dobre wyniki, rehabilitacja postepuje i jest młody to spróbuje go wcisnać na rozrusznik w poniedziałek albo wtorek a nie za miesiac
super decyzja :) tylko zdawaj relacje z przygotowań ;)doszlismy do wniosku ze teraz ślub kościelny to nasz obowiazek wobec Niego i postanowiliśmy troszke bardziej scementować nasz zwiazek 29 września 2012 roku i planujemy w roczek naszego Konrada wziąć ślub i ochrzcić naszego syna
mnie też śmieszą ludzie jak się gapią, że śnieg, zimno, a ja z wózkiem czasami jesteśmy jedynymi spacerującymi na osiedlu :)[ Dodano: 06-01-2012, 22:30 ]nie przejmuj sie ludźmi dobrze robisz mała musi wiedzieć ze mieszka w Polsce i tutaj taki klimat a nie AfrykaAle miny niektórych ludzi bezcenne są hihiih
Maja jak była malutka to jej pierwsza zima po -20 stopni było i wychodziłam z nią na 2-3 godziny na zakupy, i co?
mój śpioch ma jeszcze drzemki dwie lub jedna długą widać ze sie w Majke wdał bo ona do tej pory jak mi zaśnie w dzień to śpi po 3-4 godzinymoja Izunia się już wyspała, ja dostane joba jak Ona będzie spała po 30 minut co 3 lub 4 godziny ale dobrze że chociaż śpi na noc te 12 godzin
no ja na Majce wypróbowałam i zawsze w pogotowiu byłyizuś pisała o śliwkach z hipp. Potwierdzam, rewelacja na bez kupkowe problemy :) Wczoraj wypróbowane :D
szczerze ci powiem ze jeśli ma skazę to nie powinnaś ani tego udka jeść a tym bardziej rosołu bo to też mieso- białko nie tylko produkty mleczne uczulają, przy skazie trzeba wyeliminowac całe mięso i ryby i powoli wprowadzaćNo ja to ślinotoku dostawałam w święta i Nowy rok .Ale wytrzymałam. Tylko co z tego jak ona dalej ma chrostki.Co prawda 2 tyg temu przez przypadek bo zapomniałam zapytać na czym było mięso smażone, zjadłam udko a było na margarynie robione u babci. A tydz temu talerz rosołu z makaronem jajecznym. I ja jem chleb normalny i bułki też bo jak mam sprawdzić skład bułek czy chleba w sklepie jak nie ma tam nic napisane.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości