Na ul. Kolejowej szpitala nie ma, ale pewnie miałaś na myśli szpital kolejowy na Ligocie Mam go po drugiej stronie ulicy. Niby chwalą, ale jak mają swoich lekarzy prowadzących tam. Ja będę rodzić w Bogucicach, w Szpitalu Bonifratrów pw. Aniołów Stróżów.Mad a ty teraz na jaki szpital jesteś zdecydowana, podobno kobitki chwala szpital na ul.Kolejowej ale nie wiem czy faktycznie tak tam super.
no własnie, wiedziałam ze coś z kolejąNa ul. Kolejowej szpitala nie ma, ale pewnie miałaś na myśli szpital kolejowy na Ligocie
no własnie też tak myślałam, a moja znajoma uparła się żeby tam własnie rodzić, a chodziła do lekarza (prywatnie), który pracuje w Mikołowie dla mnie to troche bez sensu., ale jak mają swoich lekarzy prowadzących tam
dla mnie najlepszym rozwiązaniem jest prezerwatywa, tabletki chyba odpadają (jakoś jestem do nich uprzedzona choć nigdy nie brałam , poza tym z moja sklerozą to raczej nie będzie dobry środek antykoncepcji ) myslałam nad spiralką , no i jeszcze musze lekarza wypytać co moze mi innego polecić. Moja kumpela co 3 miesiące chodzi po jakiś zastrzyk i jej bardzo to odpowiada, musze ją dokładnie wypytać na ten tematA Ty nad czymś już myślisz ?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość