tak, tak, klotrimazol dowcipnie i duzo probiotykow.A pytanko mam: zielonkawe upławy, pieczenie, swędzenie to pewnie jakaś grzybica co? Dopadło mnie kurde, a miałam nadzieję że się uchronię
sa super, ja mialam identyczne dla MarcelaA propos, nie mam pojecia jak z chlonnoscia tych tetrowek, bo nie pralam ich ale sa jakby podwojnie grube
a to możliwe, pościel mam ale nawet nie sprawdzałam tej w opakowaniu, a ta na sklepie to już taka wydotykana że szkoda gadać więc nie było pewnie tego tak czuć.Biniu, bo sa czyms zaimpregnowane aby sie nie pogniotly, zreszta ich posciel tez taka jest do 1 prania ale potem juz fajna i mieciutka.
aha, dzięki. Używam od piątku, jest lepiej ale bez rewelacji ale wyczytałam że to niby można stosować długo. I chyba ograniczyć słodkie, co?tak, tak, klotrimazol dowcipnie i duzo probiotykow
- e tam,niech sie poczuje dowartosciowany,a Ty i tak zrob swojekurde ale głupia ze mnie, że chłopa posłuchałam
- oj tak mysle,ze jakas infekcja,kiedy masz wizyte?zielonkawe upławy, pieczenie, swędzenie to pewnie jakaś grzybica co?
- hahahaahaha,dobreże faceci to rozwijają się do 7 roku życia a później to tylko rosną
- mi przyszla po 3 tygodniachzobaczymy kiedy przyjdzie, mają miesiąc.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość