ja teżCześć dziewczyny. My sziedzimy w domciu dzisiaj bo pogoda nie sprzyja spacerom bo leje ech... chyba wolałabym zime i snieg.....

od tego sprzedawcy tylko z pomarańczowym spiworkiem i biedna nie ma kiedy nimi pojeździć

ja teżCześć dziewczyny. My sziedzimy w domciu dzisiaj bo pogoda nie sprzyja spacerom bo leje ech... chyba wolałabym zime i snieg.....
świetne te sanki i tez zastanawialismy nad ich kupnem w tym roku, żeby dla małej były ale w końcu nie kupilismy i nic takiego sie nie stało bo sniegu nie ma, ale jeszcze jest nadzieja, bo widziałam dziisaj wiadomości i w austrii przez 4 godziny napadło 4 metry sniegunie ma sniegu i lipa bo Majce w tamtym roku sanki z pchaczem kupiliśmy o dokłądnie takie
Dzięki wielkie .szkieletorek namiary na tą lekarkę
u nas na szczęście powoli ustepuje katar i kaszel, zmora!!!! Na noc podkładam jej pod materacyk grubą książkę żeby nie leżała na płasko no i obowiązkowo psikam co jakiś czas do noska , zeby się dobrze oddychało, a i wyczytałam gdzieś, żeby nie wyciagać gruszka za bardzo z noska bo wtedy jeszcze więcej sie produkuje, napsikac i zostawic aż samo to co ma wyjśc to wyjdzie i wytrzeć.Mała dziś kiepsko spała w nocy przez katarek ale nie płakała wcale tylko krztusiła się.
No nie wiem , pamiętam jak którego razu moja była podopieczna miała katarek (nie umiała smarkać jeszcze ) kichała co chwila i wtedy katarek ładnie wyskakiwał i nie wiem czy dzięki temu ale po jakiś 3-4 dniach już nie było śladu a mała przez to oczyszczenia mogła oddychać w miarę.Jeśli mojej bym nie odciągała to by było strasznie bo by miała zatkany całkowicie.wyczytałam gdzieś, żeby nie wyciagać gruszka za bardzo z noska bo wtedy jeszcze więcej sie produkuje, napsikac i zostawic aż samo to co ma wyjść to wyjdzie i wytrzeć
Kurde brzmi jak z horroru to wypadanie włosów.Ja jak na razie mam nadal cudne paznokcie a włosów mało co mi wypada mnie w ogóle w ciąży i teraz od porodu mało co wypada w porównaniu do tego co było kiedyś że szczotkę czyściłam po każdym czesaniu.Teraz robię to raz na 3-4 dni .mam mega zakola
Skoro tak piszesz to pojadę jutro bądź we wtorek na zakupy i kupie sobie jakieś pieczywo dla mnie.proponuję ci jeszcze zamiast normalnego chleba chlebki ryżowe, czy te razowe suche, wiem, ze to cieżko się przestawić, ale juz tak dużo zrobiłąś, ze jeszcze zmiana pieczywa nic już złego nie zrobi:)
No to superu nas już po skazie ani widu ani słuchu:)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość