Asieńka86, jestes rocznik 86? to 2 lata starsza bo ja 88 i juz jedno prawie 2 letnie dziecko
co do wozka to powiem wam tak ja mam x-landera i ogolnie do prowadzenia super wozek duze stabilne kola ale ciezki dotego cholernie drogi a tak poza tym spacerowka nie jest do konca siedzaca i jak bym teraz kupowala 2 wozek to tania gondole i lepsza spacerowke bo w niej dziecko bedzie dluzej jezdzilo
dokładnie. Gondolę uzywa się krótko, więc i uzywana super się sprawdzi. Ale który rodzić dla pierwszego dziecka nie chce NÓWENCJI i super modelu???
Mojej bratowej i bratu oferowałam moją gondolę i żeby sobie kupili super spacerówę za pół roku za te pieniądze i teścia (bo chciał dołożyć), ale teść powiedział, że ma być nowy i był. A potem kasa na spacerówkę skąd??
Ale w efekcie i tak każde dziecko potem śmiga w parasolce bo zwłaszcza w mieście, to wygodniejsze ;)
IMO wózki 3w1 to niewypał. Każdy potem i tak zmienia spacerówkę na docelową.
Dzięwczyny, piszecie, że mozna mieć męża gorszego ;)
A ja znam powiedzonko:
"jedyne czego zazdroszczę mojemu mężowi, to żona"
Piszecie o wieku

Ja się cieszyłam, że z planem "3 dzieci" wyrobię się do 30stki i się wyrobiłam

I mielismy zamknąć kramik, ale to czwarte dziecię uparcie do nas dołączyło i znowu zostanę odmłodzona!!!
Mnie dzisiaj brzuch boli, tak spina się na dole... Nie wiem, możliwe, że to zaparcia jakieś... takie mam odczucie... ale też się martwię. Dlatego dzieci po jedzeniu, herbatka na stole, a ja idę leżakować
A chciałam dzisiaj coś upichcić... upiec... jak mi się nie poprawi to odpuszczam sobie... Czas wreszcie zwolnić tempo.

choć tyle by się chciało...
[ Dodano: 09-01-2012, 17:42 ]
wisnia, mi się w x landerze podobało w spacerówce to, że Dziecko jak siedzi to nie zjeżdża dupskiem i nie wisi na kroku wygięte w rogala. Bo w wielu tak się właśnie dzieje, jak sie dziecko oprze, to tyłek się zsuwa, więc ta pozycja nie całkiem siedząca, a właściwie to co pod pupą lekko pod skosem, to fajne rozwiązanie jest. Mnie to zjeżdżanie osobiście wkurzało w naszej pierwszej spacerówce z zestawu 3w1.
Obawiam się, że w wózku P&T jaki planujemy teraz, będą mi zjeżdżać, ale za bardzo wyboru nie mamy.