Jaki czas od tego pozwu mogę składać kolejny o odebranie praw?
pewnie po uprawomocnieniu sie, ja skladalam wszystko na jednym wniosku
Więc raczej teraz nie będę mogła liczyć na przyznanie alimentów ?
u nas to dlugo trwalo przez badania DNA, wiec moze u Ciebie pojdzie na jednej, albo dwoch rozprawach... a jak sie nie bedzie zglaszal to moga przynac zaocznie i po problemie..
Plus jest taki na moją korzyść,że zgłosiłam kutasa na policję!!!!
dokladnie i do odebrania praw rodzicielskich sie przyda
I jakie mniej więcej mogę podawać uzasadnienia?
napewno to czy sie interesuje dzieckiem czy nie, czy je widuje i czy lozy na utrzymanie malej... to gra duza role...
doczytalam Twojego wczesniejszego posta, teraz nie bedziesz miala wogole problemow zeby mu odebrac prawa do Nadii, wszystko co masz przeciwko niemu, a jest tego nie malo, wyloz na lawe, to zgloszenie na policji rowniez, smsy tez mozesz wpisac do wniosku... a najlepiej ustanowic sadowny zakaz zblizania sie do Ciebie i do malej na konkretna odleglosc.. jesli to zlamie to go zgarniaja, znajoma tak zrobila, bo maz ja zastraszal...
dasz rade, on nie ma zadnych szans
[ Dodano: 09-01-2012, 18:32 ]
Gwona, przypomnialo mi sie jak to u nas bylo. Sedzieny zapytala czy chce jeszcze o cos wnosic. Powiedz wtedy, ze chcialabys wniesc o odebranie praw rodzicielskich ojcu, opowiedz jak to wszystko wyglada, ze nie myslalas, ze to tak daleko zajdzie, ze bedziesz musiala go zgosic na policje i dlatego wczesniej o to nie wnosilas, ze robisz to dla dobra dziecka. W najgorszym wypadku powie, ze masz zlozyc inny wniosek, albo ograniczy mu prawa rodz., jak bedzie wporzadku to powinna to rozpatrzyc pozytywnie..