Dziś na 18 jadę na msze za Tatusia [*] 3 miną miesiąc od jego śmierci... ale ten czas zasuwa..

Gusia to nie wesoło macie

Asiab extra mebelki

On ma zerowe libidoZdziwi sie kiedys jak znajde sobie kogos na boku, oj zdziwi....
abyś miała poźniej co czytaćwy to tak specjalnie jak ja pracuje to duzo piszecie co?
ie musze pisac ze poduszka wygladala masakrycznie nie?
to chociaż wiesz w czym problem i kto ma na nią az taki negatywny wpływ...przez 2 m-ce robi sie zupelnie inne dziecko.
- moj ma jeszcze sporo miejsca jednak czuc go juz bardzo wyraznie,wiec nie boli jeszcze - tylko jest przyjemneno powiem ze troszke to staje sie bolesne...
- to w trosce o Ciebie,zebys miala co czytac przy kawcejak ja pracuje to duzo piszecie co?
- a co to za oddzial?tylko tam mnie glowa boli![]()
- facetOn ma zerowe libido
- OMGNie musze pisac ze poduszka wygladala masakrycznie nie?
- hehe,do mnie wczoraj kzynka pisala,ze przejrzala ciuszki,ktore jej dalam po Zuzi i juz sie nie dziwi,czemu mi bylo tak szkoda,ze nie bede miala drugiej coreczkinakupowalam ostatnio z ciocia w ciuchu multum rozowych ubranek..a jakie boskie :)
- moj ma caly rok tak samo,wiec bez problemu wpisal sobie miesiac urlopu na majMój K. na wiosnę właśnie w pracy ma luz
a ja ciągle mam wrażenie że synuś wszystko widzi i wie o co chodzi i trochę się bojęJa na libido nie narzekam,na poczatku ciazy sie troche balam zblizen ale teraz jest git
szokto z nosa krwawienie w nocy mialam nawet nie wiedzialam
to masz szczęście, bo mój M.wprost przeciwnie. ale mój w budowlance robi i ma własną działalność więc jeśli zdarzy się że urodzę to zrobi sobie parę dni przerwyMój K. na wiosnę właśnie w pracy ma luz,
GABRYŚ JEST MÓJ :PBRODZIKOWA NA PIERWSZEJ STRONIE JEST BŁĄD OBOK MOJEGO SUWACZKA ......
NIE GABRYS TYLKO LENKA ...![]()
![]()
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], Bing [Bot] i 1 gość