a dzień dobry,
męzulec szaleje z Damianem to ja mam chwilę dla Was, korzystam bo zaraz Piotrek do pracy idzie, maja znów pilne zlecenie i robią po 10, a ja ledwo żywa zosaje z tym moim wariotem, który zdrowieje więc i szleje - jakoś muszę to przeboleć
gratuluję nowych tyg.
dzwoneczek jeszcze z 3 tyg u możesz rodzić, a przede mną jeszcze tyle, leci oj leci, choć jak pomyślę, że w sumie na połowę kwietnia zdałoby się być gotową to też mi się wydaje, że już niedaleko!
Jeszcze trochę odczekam i wyślę męża do piwnicy i muszę poprzeglądać ubranka co by mi się zdało dokupić
Co do ubranek na 56, to wystarczą 2-3 komplety, nie więcej, ale ubranka jako ubranka w sensie spodnie, bluzki, sukienki to najlepiej zaczynać od 62 a już najlepiej ubranka przedziałowe 0-3, 3-6 - wystarczą na dłużej - tak samo jak body i pajace
ja spodnie ciążowe mam 2 pary po Damianie, ale jeansy mam niemal nowe bo 2 razy na tyłku miałam, bo Dadosław był nisko i mu przeszkadzało jak w nich chodziłam a drugie pożyczyłam koleżance, takie materialne były i ona trochu przytyła i ja się topię w tych gatkach, ale koleżanka z pracy mi pożyczyła fajne portki na kantke ciążowe, ale jeszcze w ciążówkach nie chodziłam bo mieszczę się w moje obecne gatki ewentualnie nie zapinam guzika
wg mnie podgrzewacz też jest zbędny zawsze z czasem jakby z przyczyn wyższych trzeba było przejść na butlę można dokupić, ja butelki i smoczki miałam z TT, bardzo zadowolona byłam, miałam też smoczei z NUK i też był super, na poczatku TT nie miało fajnych smoczków spłaszczanych, ale potem bez problemu zmieniliśmy na te z TT - ładne były po prostu
zmykam narazie, miłego dnia życzę papa mamuśki